Leader a expus la NAB Show 2016 noul generator video de sync multi-format LT4610 3G/HD/SD. Acesta a fost creat pentru utilizarea in studiourile de broadcast, vehiculele pentru productii mobile, de catre companiile de post-productie si in facilitatile de mentenanta a echipamentelor de broadcast.

LT4610 ofera o gama foarte larga de capabilitati intr-un design compact de numai 1RU x 400mm adancime.

Modelele de test disponibile de la LT4610 includ bare de culoare 100% si 75%, bare de culoare multi-format si campuri de testare SDI cu scrolling selectabil de catre utilizator in 8 combinatii de sus/jos/stanga/dreapta.

Viteza de scrolling este de asemenea ajustabila, utilizatorul putand sa o seteze de la 1 la 256 pixeli sau linii. Componentele Y/G, Cb/B si Cr/R pot fi pornite sau oprite independent pentru fiecare canal de iesire.

Logo-uri QVGA bitmap de 24biti full color (320 pixel x 240 linie) pot fi transferate in generator prin intermediul memoriei USB si pot fi adaugate oricarui model de test.

In plus, Leader LT4610 poate genera ID-uri de pana la 20 de caractere pentru plasarea catre orice pozitie a ecranului desemnata de catre operator. Marimea ID-ului este selectabila intre 32 x 32, 64 x 64, 128 x 128 si 256 x 256 pixeli la intensitate de 75 sau 100%. ID-urile pot fi mutate la stanga sau dreapta.

Semne de demarcare a zonei de siguranta pot fi generati pentru a semnaliza zona de miscare (90%), zona pentru titluri (80%) si/sau un aspect ratio de 4:3. ID-urile, logo-urile, semnele de demarcare a zonelor sigure si modelele de test pot fi afisate individual, secvential sau simultan.

Capabilitatile de testare audio includ linistea, 400 Hz, 800 Hz si 1 kHz la -60 pana la 0 dBFS in pasi 1dBFS, selectabili pentru pana la 16 canale pentru 3G-A/HD/SD si 32 de canale pentru 3G-B.

Rezolutia de sampling audio poate fi selectata de la 20 sau 40 biti la 48 kHz si sincronizata cu semnalul video. Clicurile audio pot fi generate intre 1 si 4 secunde sau dezactivate.

Modelele de test cu sincronizare audio pot fi generate pentru verificarea de lip sync. Setarile de clic audio sunt dezactivate in acest modul. Iesirea 1 SDI este sincronizata cu iesirea AES/EBU. Atunci cand este folosit monitorul waveform Leader LV5770A, se poate masura exact partea de lip sync a semnalelor video SDI si audio.

Sustinerea standard pentru SNMP prin intermediul Ethernetului face ca integrarea LT4610 intr-o retea sa fie usoara. Alarmele sunt generate cu SNMP si afisate pe panoul frontal atunci cand apar erori.

O sursa de alimentare redundanta cu schimbare automatica rapida este inclusa ca standard.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!