Litepanels a anuntat ca adauga un nou model gamei de panouri cu LED 1×1 Astra: Litepanels Astra Soft Bi-Color.

Fiind o lumina blanda, producatorul a gandit Astra Soft Bi-Color ca o alternativa la panourile originale pe LED Astra 1×1 Bi-Color. Scopul este de a reproduce acelasi efect de parca ai folosi un softbox pe un Astra standard. Asta datorita unei lentile noi pentru difuzie.

Panoul Astra Soft Bi-Color are un CRI ridicat (Color Rendering Index), de 93+, pentru o reproducere exceptionala a culorilor si o temperatura de culoare exacta.

Asa cum sugereaza si numele, la Astra Soft Bi-Color utilizatorul poate alege intre lumina de zi si tungsten, diminuarea lumii de la 100% la 0 facandu-se treptat, fara o schimbare notabila a culorii. Mai mult, panoul ofera utilizare fara palpairi, indiferent de numarul de cadre pe secunda sau de unghiul filmarii.

Alimentarea se poate face de la o sursa centrala sau poate fi bazata pe baterii. Puterea maxima folosita este de 110Watts iar rezultatul este comparativ cu iluminarea difuza a 2K tungsten.

Soft Bi-Color beneficiaza de LED-uri cu suprafata de montare, acestea avand o lumina de 4 ori mai intensa decat cea a intstalatiilor 1×1 originale. In plus, dispozitivul are un microprocesor intern care include un modul dual de racire, activ si pasiv, care controleaza temperatura panoului.

Litepanels Astra Soft Bi-Color se bazeaza pe aceeasi tehnologie ca celelalte panouri din gama Astra, ceea ce inseamna ca pot fi folosite accesoriile deja detinute de catre utilizatorii seriei.

Noul panou este compatibil cu un modul de comnunicare DMX care ii permite utilizatorului sa controleze luminile prin intermediul protocolului standard 512DMX.

Cu modulul potrivit, panoul poate fi controlate si wireless folosind Bluetooth sau un dispozitiv Apple prin intermediul aplicatiei Litepanels SmartLite. Aplicatia permite de asemenea controlul mai multor lumini simultan, setand intensitatea, temperatura de culoare, aerisirea si nu numai.

Greutatea unui panou LED Litepanels Astra Soft Bi-Color este de 3.4kg.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!