La inceputul toamnei, Litepanels isi anunta noile lumini LED pentru camera, cu rezistenta crescuta la factorii de mediu. Litepanels Brick este un dispozitiv robust care ofera de pana la 4 ori rezultatul modelului precedent, Miniplus (100W tungsten, echivalentul a 16,5W), asigurand o iluminare de pana la 1060 lux la o distanta de 1,5m.

Cu o reproducere superioara a culorii, oferind o temperatura a culorii foarte precisa si fiind, in acelasi timp, rezistent la apa si praf, dar si cu o greutate de numai 680g, Brick este ideal pentru filmarile de teren.

Asa cum este de asteptat de la produsele Litepanels, schimbarea intensitatii luminii de la 0-100% se face deosebit de lin, trecerea facandu-se fara sa palpaie indiferent de numarul de cadre pe secunda sau de unghiul de filmare.

Mai mult, beneficiaza de instalatie bicolora iar Litepanels sustine ca balansul de culoare nu se va modifica pe masura ce lumina se modifica.

Litepanels BrickBrick are un conector incorporat P-tap si accepta atat alimentare AC cat si DC.

Poate fi achizitionat de sine statator sau in cadrul unui kit. Ca parte a kitului, acesta vine impreuna cu un brat Manfrotto 244 Micro, cu filtre de difuzie, gel de difuzie, adaptoare pentru incarcatoare si o husa.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!