Echipamentele lansate pastreaza mostenirea precedentei familii 290, insa vin cu o serie de inovatii.

Colectia 290, gama completa de trepiede, kituri si un monopied, este dedicata celor care vor sa evolueze de la segmentul consumer la cel profesional, fiind punctul perfect de pornire pentru a castiga experienta si a-si dezvolta aptitudinile.

290 Xtra aduce un stil complet nou si functii tehnice remarcabile. Acesa le permite utilizatorilor sa isi realizeze planurile creative datorita flexibilitatii oferite de pozitiile unghiulare ale celor 4 picioare.

290 Xtra este trepiedul perfect atat pentru fotografie de interior cat si in aer liber.

Disponibil din aluminiu si fibra de carbon, sistemul este unul rezistent, avand control ergonomic dar si stabilitate datorita sistemelor ajustabile, din aluminiu, de fixare a picioarelor.

Versiunea din fibra de carbon este facuta din tije usoare de carbon compozit si vine cu o geanta de umar speciala.

290 Dual reprezinta legatura naturala intre 290 si gama de trepiede 190/055. Acesta pastreaza constructia robusta a liniei 290 si adauga mecanismul inovator cu ax central la 90°. Aceasta caracteristica, alaturi de pozitia unghiulara cu 4 picioare, ii permite trepiedului sa atinga nivelul pamantului.

Manfrotto 290 Dual este ideal pentru fotografii care vor sa descopere noi perspective si sa isi foloseasca la maxim creativitatea.

Manfrotto_290_Monopod

Colectia 290 include si o versiune upgradata a Manfrotto 290 Monopod.

Acesta vine cu suporturi din cauciuc pentru picioare, o curea in unghi pentru incheietura si un disc superior cu atasament de 1/4″ si 3/8″ integrat. Monopiedul reprezinta un punct de sprijin solid datorita piciorului de aluminiu ajustabil.

Manfrotto 290 Monopod este disponibil si in versiunea din fibra de carbon in 4 sectiuni.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!