Compania, specializata in accesorii audio video consumer si profesionale, prezinta geanta foto-video Manfrotto Pro Light Reloader-55.

Pro Light Reloader-55 este cat un geamantan de mici dimensiuni si a fost creat pentru a le oferi fotografilor si cameramanilor un mediu comfortabil si protector de transport si de organizare a echipamentelor.

Noua geanta-troller a fost gandita de catre Manfrotto pentru configuratii DSLR profesionale (precum 3 body-uri si 8 obiective), configuratii DSLR cu super-teleobiectiv sau un camcorder cu un kit de iluminare.

Manfrotto Pro Light Reloader-55 poate include, de pilda, o camera video Canon C100 dezasamblata, cu doua lumini. In partea exterioara beneficiaza de suport pentru trepied.

Manfrotto Pro Light Reloader-55Pe partea de transport, geanta este potrivita ca si bagaj de mana pentru majoritatea liniilor aeriene. Iar cand vine vorba de filmarea efectiva, Pro Light Reloader-55 se transforma intr-o statie de lucru, cu echipamentul si accesoriile vizibile, la indemana.

Manerul este creat in asa fel incat sa sustina in siguranta greutatea iar repartizarea modulara a spatiului ofera atat o personalizare la cel mai inalt nivel cat si absorbitie a socurilor si reducere a vibratiilor.

Exteriorul gentii este facut din nailon Pro Light Rip-Stop rezistent la apa, asigurand o protectie de incredere nu numai impotriva socurilor dar si a conditiilor meteo nefavorabile. Mai mult, pentru ca protectia sa fie perfecta, are inclusa si o acoperitoare de ploaie.

Colturile si partea de jos a gentii sunt gandite astfel incat sa reziste uzurii pe termen indelungat, pentru a prelungii durata de viata a acesteia.

Rotile de 84mm diametru asigura o deplasare comfortabila pe distante lungi, iar utilizatorii le pot inlocui usor la nevoie.

Nu in ultimul rand, Manfrotto Pro Light Reloader-55 beneficiaza de un buzunar, de asemenea capitonat, pentru un laptop de 17″ si de unul pentru o tableta de 10″ in afara compartimentului pentru echipament.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!