Nu a fost niciodata mai simplu sa asculti la drum muzica preferata. Conecteaza media playerele Sony wireless sau prin cablu pentru a accesa playlist-urile din smartphone, apoi controleaza redarea prin butoane sau prin comenzi vocale.

Ecranele LCD ale gamei Sony Car au un contrast de 5 ori mai ridicat fata de ecranele conventionale, iar unghiul de vizualizare personalizabil face ca citirea sa fie usoara pentru sofer chiar si in lumina puternica a zilei. In plus, soferul poate alege culoarea afisajului pentru a se asorta cu masina sau doar pentru a fi in culoarea favorita.

Apropie spatele telefonului cu NFC activat de butonul principal al dispozitivului Sony pentru o conexiune wireless instanta sau foloseste setarile telefonului pentru a crea o legatura usoara si rapida prin Bluetooth.

Vrei sa iti controlezi mobilul sau tableta cu sistem de operare iOS fara a-ti lua ochii de la drum? Aplicatia Siri Eyes Free iti permite sa gestionezi muzica, sistemul de navigatie, iti citeste mesajele si nu numai.

WX-900BT: CD Player cu Bluetooth

Porneste la drum cu un soundtrack instant. Sony WX-900BT este un receptor multimedia ce se conecteaza la telefonul tau printr-o simpla apasare. Indiferent unde calatoresti, seteaza-l in doar cateva secunde pentru a se potrivi starii tale de spirit, de la muzica la culoarea iluminarii.

Conectarea prin Bluetooth se face instantaneu, permitandu-ti sa pui melodiile pe care ti le doresti in timp ce tehnologia de procesare digitala a semnalului audio creaza o experienta imersiva a sunetului. Muzica se aude clar, intr-un mod natural, cu o aplificare 4 x 55 W. Procesarea inteligenta scoate in evidenta detaliile si dinamica fiecarei piese. Setarile pentru redare pot fi personalizate astfel incat sa obti exact sunetul dorit.

Procesarea digitala a sunetului creaza un camp audio optimizat pentru ascultarea in masina, astfel incat experinta este una bogata, cu un sunet clar si dinamic. Personalizeaza sunetul cu functiile de control EQ, balans si volumul boxelor.

Dispozitivul nu are Bluetooth? Nicio problema! Poti conecta telefonul, stick-ul de memorie sau MP3 player-ul prin USB pentru a accesa muzica. O alta solutie este folosirea unui player analogic prin conectarea iesirii pentru casti la intrarea auxiliara a media playerului Sony Car.

WX-XB100: CD Player cu Bluetooth

Bucura-te de un media player de ultima generatie si de un sunet impecabil, distribuit in intreaga masina. Muzica, navigatia, mesajele si apelurile sunt usor de accesat datorita noii interfete si a comenzilor vocale. Tehnologia Extra Bass si aplificarea puternica aduc fiecare melodie la viata. Sistemul de sunet cu patru canale ofera un nivel de putere disponibil inainte doar pentru boxele externe.

Cupleaza instant telefonul la Sony WX-XB100 prin NFC sau Bluetooth pentru a te bucura de acces la navigatie, playlist si functiile de comunicare. Foloseste butoanele sau comenzile vocale atunci cand nu vrei sa iti iei ochii de la drum si mainile de pe volan. In plus, poti conecta un al doilea telefon pentru a da si a primi apeluri hands-free.

Adanceste-te intr-un sunet profund ce pare sa vina direct din fata, datorita tehnologiei Dynamic Stage Organiser si a boxelor XB pereche. Creaza-ti in masina un sistem audio exact asa cum iti doresti folosind trei iesiri de 5V si aplificatoare externe.

Pentru masinile compatibile, este usor de setat (fara niciun convertor de semnal) preluarea comenzilor audio de baza pe butoanele dedicate de pe volan.

Compatibilitatea FLAC iti permite redarea de fisiere audio fara pierderi, pentru a te bucura de fiecare detaliu al melodiei.

WX-800UI: CD Player cu USB

Obtine mai mult de la fiecare melodie cu noul media player Sony WX-800UI. Tehnologia DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) incorporata duce sunetul la un cu totul alt nivel, chiar si cand este vorba de fisiere compresate. In acelasi timp, functia DSO (Dynamic Stage Organiser) creaza o zona de sunet la nivelul urechii datorita boxelor virtuale.

Muzica este redata cu un nivel ridicat al claritatii, sunetul fiind unul bogat in detalii, cu sistemul de aplificare deosebit de puternic, de tip 4 x 55 W.

Ca si celelalte media playere din serie, WX-800UI beneficiaza de schimbarea culorii pentru o personalizare avansata. Un USB a fost specil adaugat pentru conectarea unui iPod sau a unui iPhone.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!