X
    Categories: Sony Car

Media Player Hi-Res Sony Car

Bucura-te de nuantele subtile ale sunetului de inalta calitate cu High-Resolution Audio din gama Sony Car. Pasiunea pentru muzica uneste intr-o conformatie perfecta fiecare componenta, de la semnal la boxa, oferind senzatia ca artistul interpreteaza in fata ta.

RSX-GS9: Media Player cu Bluetooth

Ridica-ti sistemul audio pentru masina la un cu totul alt nivel cu  Sony RSX-GS9. Prin combinarea de componente premium cu tehnologia de ultima ora – inclusiv redarea nativa DSD si upscaling DSEE HX – poti fi sigur ca vei profita de cea mai buna calitate audio la drum.

Datorita tehnologiei DSD (Direct Stream Digital) si a unei latimi de banda generoase, redarea este facuta la o calitate audio superioara. Sony RSX-GS9 este primul dispozitiv de acest gen din lume ce beneficiaza de playback DSD, codecul fiind dezvoltat special pentru audio de inalta rezolutie.

In plus, tehnologia DSEE HX aduce muzica la viata, facand upscaling pentru fisierele compresate pentru a le aduce la o calitate fara precedent.

Profita la maxim de ce are de oferit noul receiver printr-o conexiune prin intermediul unuia dintre cele trei porturi USB. Sau poti conecta prin NFC telefonul cu Bluetooth printr-o simpla atingere a acestuia de butonul principal al playerului, pentru acces instant la toata muzica.

Sub elegantul finisaj de aluminiu se afla, printre altele, un generator cu ceas de inalta precizie ce ofera o creste acuratetea conversiei de la digital la analogic, in timp ce un bloc digital separat asigura minimalizarea zgomotului la interferente. Fiecare componenta are un circuit dedicat pentru a optimiza performanta.

Sony RSX-GS9 beneficiaza de cea mai inalta rigiditate obtinuta vreodata la carcasa unui player pentru masina. Aceasta minimizeaza vibratiile interne si externe iar rezultatul este o rata a distortiei deosebit de scazuta, chiar si pe cele mai denivelate drumuri.

Pentru a asigura cea mai buna experienta, RSX-GS9 este compatibil cu o varietate larga de codecuri, compresate si necompresate, atat pentru PC cat si pentru Mac, precum AAC, WMA, AIFF, ALAC, FLAC, MP3, WAV sau DSD.

Vrei mai mult? Produsele Sony sunt dezvoltate astfel incat sa se completeze reciproc iar tu sa iti poti construi sistemul audio pe care ti-l doresti.

XS-GS1: boxe externe de 2.5 cm

Boxele externe de mici dimensiuni Sony XS-GS1 ofera o pozitionare pe bord ce permite reflectarea sunetului in parbriz, ducand la o reproducere impecabila a frecventelor ridicate pe o zona mult mai larga decat dispozitivele similare. De la fisierele MP3 la cele High-Res, te poti bucura de adevaratul potential al fiecarei melodii.

Modelul XS-GS1 este conceput pentru a acoperi o plaja ce depaseste 50 kHz. Diafragma moale in forma de dom disperseaza sunetul pe o zona larga, obtinand o acoperire mai buna pentru intreaga masina. Experimenteaza o calitate audio de varf cu un design inovator.

XM-GS4: amplificator stereo

Ofera putere in plus sistemului audio cu amplificatorul stereo cu 4 canale Sony XM-GS4, acesta fiind dezvoltat pentru a imbunatati sunetul fiecarei melodii – inclusiv fisierele audio de inalta rezolutie, datorita unei game foarte largi de frecvente ce se extinde pana la 100kHz.

O serie de componente premium lucreaza impreuna pentru o eficienta de top si o reproducere impecabila a sunetului, astfel incat fiecare calatorie sa aiba un soundtrack de invidiat. XM-GS4 aduce la viata de la cele mai joase frecvente la cele mai inalte, raspandite in intreaga masina datorita sistemului RMS 70W x 4. Intregul sistem este creat pentru a oferi eficienta maxima si zgomot minim.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

O-Video :bvyufdrtzxtcv