Audio-Technica, pe perioada conventiei AES din New York, a prezentat doua microfoane noi. Compania se adreseaza direct segmentului de broadcast cu modelul Audio-Technica BP40, in timp ce microfonul cardioid AT202USBi este dedicat inregistrarilor.

BP40 este descris de catre producator ca un microfon pentru broadcast cu diafragma mare, potrivit pentru emisiunile de radio in direct, dublare, post productie, aplicatii de podcast si alte asemenea.

Microfonul are un raspuns polar hiper-cardioid pentru a izola sursa exacta a sunetului, cu o respingere optima a ceea ce este in afara axei in situatiile in care mai sunt si alte microfoane in apropiere.

Cu un raspuns de frecventa de 50 pana la 16,000Hz, Audio-Technica BP40 se bazeaza pe o carcasa cu margini asa-zis plutitoare, design patentat de companie care asigura evitarea interferentelor electromagnetice.

Carcasa a fost dezvoltata astfel incat forma sa semene cu o unda si este confectionata complet din metal cu scopul de a fi indeajuns de robusta pentru aplicatiile din segmentul profesional.

Accesoriile standard Audio-Technica BP40 pentru includ suportul de montare AT8483, in timp ce suportul de montare AT8484 pentru atenuarea socurilor si a vibratiilor este optional.

Audio-Technica AT2020USBiA doua lansare Audio-Technica vizeaza modelul AT2020USBi, care este de fapt o noua versiune a clasicului microfon de la Audio-Technica cu USB si compatibilitate aditionala pentru Apple iPhone. Pe langa faptul ca functioneaza pe iOS, noul model poate lucra pe Windows si Mac OS X, oferind o calitate a inregistrarii de 24-bit/96kHz.

Beneficiind de un model de raspuns cardioid, microfonul condensator are un raspuns digital potrivit cu un convertor A-D pentru inregistrare de inalta rezolutie, indiferent daca este vorba de studiouri mici, de inregistrari in diferite locatii sau daca este folosit pentru podcasting si dublari de voce.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!