Cu ocazia CCW 2015 din New York, Miller a adus in prim plan sistemul Miller Cineline 2090 si capul fluid Compass 23.

Despre capul fluid Compass 23 scriam nu cu mult timp in urma, sa vedem, asadar, ce aduce nou Miller Cineline 2090.

Acest sistem include capul fluid Cineline 70, un ansamblu nou de picioare din aliaj dur, anticoroziv, si un sistem de tije de fixare a picioarelor, din acelasi tip de aliaj.

Important este faptul ca permite cateva setari diferite si suporta o raza de incarcaturi, dar si comenzi (semnalizate prin lumini montate in spate, ceea ce permite ajustarea chiar si in cazul unei luminozitati reduse) ale capului fluid Cineline 70.

Trepiedul 2090 are un sistem de blocare a picioarelor pentru capacitati ridicate, activand parghii cu actiune de blocare/deblocare rapida, precum si o baza cu boloboc pentru sarcini grele, astfel incat instalarea sa se faca usor si rapid.

Construit cu forta si rigiditatea necesara la torsiune pentru a suporta greutati mari, sistemul trepied 2090 are o capacitate de sustinere de la 4.5kg la 37.5kg, oferind stabilitate si siguranta atunci cand este necesar echipament de filmare in diverse configuratii.

Miller Cineline 2090Este ideal pentru unele dintre cele mai folosite camere de filmat, precum cele de la ARRI, Sony, RED si Canon, avand o platforma compatibila cu ARRI, pentru incarcare din lateral.

In plus, capul fluid vine echipat cu o zona extinsa de alunecare pentru a asigura o reechilibbrare rapida si lina atunci cand obiectivul si accesoriile schimba rezultatul in distribuirea greutatii.

Cineline 2090 alaturi de capul fluid Cineline 70 ofera un control deosebit de precis al miscarii fluide cu pornire foarte lina, opriri blande si miscari perfecte de tranzitie diagonala.

Interesat de produsele Miller? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!