Roland VR-3EX este un mixer audio-video all-in-one cu port USB incorporat, pentru streaming si inregistrare.

VR-3EX reprezinta urmatoarea generatie de mixere AV cu 4 canale SD care beneficiaza de intrari/iesiri HDMI, treaming USB, suport HDCP, multi-viewer cu touch incorporat, un mixer audio, totul intr-o unitate compacta si portabila.

Creat pentru a servi ca switcher pentru productii live, mixerul audio incorporat poate avea pana la 4 cadre intarziere pentru a sincroniza sunetul cu imaginea oferita de sursa video. Scalarea pe iesire permite un output audio si video la calitate de pana la 1080p HD.

Roland_vr3ex_main_top_gal
VR-3EX beneficiaza de o interfata simpla care plaseaza mixerul audio in stanga si mixerul video in dreapta, pentru un design ce faciliteaza controlul intuitiv al experientei audiovizuale.

Butoanele si manetele permit operatorului sa realizeze usor toate manevrele obisnuite in timp ce monitorul cu touch-screen afiseaza setarile si ajustarile mai avansate, intr-un layout vizual clar si usor de inteles.

Roland_vr3ex

Roland a dezvoltat VR-3EX special pentru operatiuni in timp real. Acesta asigura switching-ul video si mixarea audio accesibila si utilizatorilor fara cunostinte profesionale avansate.

In plus, ofera o varietate de conectori pentru HDMI, RGB si surse audio, ceea ce permite conectarea unei game largi de dispozitive video si audio, astfel incat utilizatorul se poate concentra asupra evenimentului fara a-si face griji ca trebuie sa controleze dispozitive multiple in acelasi timp.

Conectarea lui VR-3EX la un computer via USB permite inregistrarea video si audio folosind software-ul dedicat de captura video pentru inregistrari VR sau QuickTime. Fisierele inregistrate pot fi apoi editate si/sau incarcate pe net.

De la conferinte si seminarii la evenimente live si concerte, VR-3EX simplifica instalarea si productia pentru orice aplicatie ce necesita imagine si sunet, fiind o solutie all-in-one cu o gama larga de optiuni pentru procesarea digitala.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!