TeamCast Dual Vyper este un modulator dublu de satelit ce are la baza tehnologia Vyper.

Mai exact, ca si modulatorul original Vyper de la TeamCast, noul model a fost creat pentru a aplicatii de satelit in conformitate absoluta cu standardele DVB-S, DVB-DSNG, DVB-S2 si DVB-S2X.

Fiecare modulator embedat ofera o plaja completa L-Band (950/2150 MHz) precum si IF-Band (50/180 MHz). TeamCast Dual Vyper se conformeaza complet celor mai recente cerinte Carrier ID, definite in standardul ETSI 103 129.

In plus, fiecare modulator asigura un bitrate incepand de la 0.2 Mbps si pana la 200 Mbps si agregare a continutului de pana la 4 MPEG-TS pe un singur carrier de satelit prin intermediul trasaturilor multistream asa cum sunt definite in standardele DVB- S2/S2X.

Tehnologia modulatoare, bazata pe expertiza recunoscuta a producatorului TeamCast, este capabila sa realizeze perfect atat operatiunile de modcod switching precum si diversele adaptari de bitrate.

Nu in ultimul rand, TeamCast Dual Vyper beneficiaza de o interfata web prietenoasa pentru utilizator, asigurand o configurare complete a platformei si, prin urmare, un control si operatiuni usor de realizat.

TeamCast va mai lansa la finalul lunii martie Vyper 3000, acesta fiind o noua platforma hardware Vyper cu patru porturi de Ethernet (dintre care doua pentru date si doua pentru control).  Mai tarziu in decursul anului, compania va scoate pe piata si Vyper2Way IP trunking Modem si SmartGate Satellite Gateway.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!