SmallHD a anuntat doua noi monitoare cu diagonala de 13″ dedicate segmentului de productie. Primul se numeste SmallHD 1303 HDR si are un display cu 1500 niti luminozitate (indeajuns pentru o vizibilitate buna in plin soare) si, dupa cum sugereaza si numele, ofera capabilitati HDR.

Al doilea model este SmallHD 1303 Studio si a fost creat pentru a fi folosit in medii cu lumina controlata. 1303 Studio are un display de 400 niti si, in afara de capabilitatile HDR, ofera acelasi set de trasaturi ale 1303 HDR.

SmallHD 1303 HDR si 1303 Studio asigura un unghi de vizualizare deosebit de larg aproape fara schimbari vizibile (sau chiar deloc) de culoare. 1303 HDR foloseste, de asemenea, ecran de sticla legat optic ce are un strat exterior anti-reflexiv pentru protectie suplimentara.

Monitorul 1303 HDR are la baza tehnologia HDR pe care SmallHD a dezvoltat-o pentru monitoarele sale de 17″, 24″ si 32″, insa acum este integrata intr-o forma mult mai mica, iar asta deoarece 1303 HDR este gandit ca un monitor de teren pentru echipe restranse.

Noile monitoare pot afisa o imagine 1920×1080 pe un panou LCD IPS in 10biti. 1303 HDR beneficiaza de o plaja coloristica larga, capabila sa reproduca gama P3. In plus, ofera functia de HDR Preview cu ustensile incorporate pentru monitorizare in timp real si setari personalizabile ale gamei camerei.

Atat SmallHD 1303 HDR cat si 1303 Studio suporta LUT-uri 3D folosind tehnologia ColorFlow. Tabele create din-ainte pot fi folosite la locul filmarii sau LUT-uri pot fi incarcate prin intermediul slotului de card SD al monitorului.

Noile monitoare pot primi fed prin intermediul intrarilor HDMI sau SDI si pot trimite semnalul mai departe in ambele formate. Cross conversia se face in decursul unui singur cadru.

Ca si restul monitoarelor de productie si studio SmallHD, modelele de 13″ sunt deosebit de robuste, construite din aluminiu solid. Pentru a face fata oricarei situatii de pe platoul de filmare, chiar si ecranul protector de 3mm grosime poate fi inlocuit in doar cateva secunde.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!