Monitoarele Sony ofera acces la o serie de aplicatii din telefonul utilizatorului, printre acestea numarandu-se Maps sau Spotify. Aplicatiile sunt redate pe un ecran mai mare, insa intr-un modul ce ofera siguranta la volan.

Dispozitivele Sony Car ii permit soferului primeasca instructiuni privind drumul in timp real, fara a lua mainile de pe volan, indiferent daca navigarea se face direct catre destinatie sau daca pe parcurs utilizatorul incepe sa caute un restaurant sau o benzinarie in drum.

Apple CarPlay si Android AutoTM fac astfel incat acum este mai usor ca oricand sa folosesti telefonul la drum. Tot ce trebuie sa faci este sa te conectezi pentru a vedea tot ceea ce ai nevoie. Cu Apple CarPlay accesezi ceea ce doresti de pe iPhone prin comenzi vocale transmise catre Siri, de la harti si muzica la apeluri si sms-uri. Foloseste la drum toate functiile esentiale de care dispune telefonul tau iPhone. Conecteaza-l prin intermediul unui cablu si vei vedea pe ecran afisata o interfata deja familiara.

Pentru cei care nu detin un iPhone, Android AutoTM este solutia. Calatoriile sunt mai usoare si mai sigure cu aceasta aplicatie. Conecteaza-ti telefonul cu sistem Android pentru a obtine informatii din trafic si ghidare pe benzi. Interfata prietenoasa a ecranului cu touch faciliteaza interactiunea, insa Android Auto include in acelasi timp una dintre cele mai bune tehnologii de recunoastere a vocii. Astfel, poti controla totul prin comenzi vocale. Poti dicta mesaje, poti prelua apeluri sau chiar deschide harti din Google Maps. Nivelul de control acopera inclusiv partea de selectie si redare a muzicii.

XAV-AX100: Receiver media cu diagonala de 6.4″ cu Bluetooth

Amplificatoarele incorporate 4 x 55 W ofera un sunet clar si dinamic, pe care utilizatorul il poate personaliza in functie de preferintele proprii.

In plus, ecranul de mari dimensiuni, cu o diagonala de 6.4 inci (16.3 cm), permite un control intuitiv asupra muzicii si a functiilor telefonului. Butonul cu rotire are ca scop operarea dispozitivului fara a distrage soferul. Acesta poate fi invartit pentru a controla volumul sau apasat pentru a lansa meniul controlat vocal.

XAV-AX200: Receiver DVD cu diagonala de 6.4″ cu Bluetooth

Atunci cand masina nu este in miscare, Sony XAV-AX200 ii permite soferului sa se bucure de filmele favorite si de emisiunile TV favorite cu ajutorul unui player DVD incorporat.

Poti asculta la drum muzica preferata, exact asa cum iti doresti, datorita graficii de personalizare a sunetului. Poti reduce sau aplifica 10 frecvente diferite pentru a obtine exact sunetul dorit. In plus, sistemul audio poate fi extins cu usurinta.

Ai instalata pe masina camera pe spate? Vezi direct pe ecranul Sony cu diagonala de 6.4 inci (16.3 cm) ceea ce filmeaza, alaturi de linii de ghidare personalizabile ce te iti permit sa dai in marsarier in perfecta siguranta.

XAV-712HD: Receiver LCD DVD cu diagonala de 7″ cu MirrorLink

Vezi aplicatii, fotografii, asculta muzica si beneficiaza de tot ce iti ofera telefonul cu AV-712HD, un touchscreen de ultima generatie, dezvoltat pentru masina si echipat cu MirrorLink. Poti prelua apeluri hands-free sau face stream pentru muzica prin Bluetooth. Aplicatiile sunt usor de accesat datorita interfetei prietenoase si a monitorului cu touchscreen de mari dimensiuni cu diagonala de 7 inci (17.8 cm).

Sunetul este bogat si transmis egal prin sistemul virtual surround 5.1.

XAV-602BT: Receiver LCD DVD cu diagonala de 6.1″ cu MirrorLink

Experimenteaza senzatia unui sunet impecabil livrat de un player pentru masina cu CD/DVD ce poate fi integrat la fix cu telefonul tau mobil. Prin MirrorLink poti controla si vedea functiile unui smartphone pe un touchscreen WVGA ultra-luminos cu diagonala de 6.1 inci (15.5 cm).

Conecteaza-ti telefonul prin USB iar MirrorLink ii va reflecta ecranul pe interfata touchscreen, putand astfel sa te bucuri de muzica, aplicatii si navigatie.

Dai si primesti apeluri hands-free prin Bluetooth la drum si te bucuri de un sunet bogat, imersiv, cu sistemul audio virtual surround 5.1.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!