TSL PAM2 AVB este un sistem de monitorizare audio de precizie ce se adreseaza nevoilor unei infrastructuri AVB audio-over-IP.

Adaugarea compatibilitatii AVB la gama PAM le ofera operatorilor de productii aflati in pozitii cheie o solutie completa pentru monitorizare si conformare a sunetului, care suporta audio pe IP alaturi de formatele deja existente ca SDI, AES si audio analog.

PAM2 AVB este ideal pentru aplicatii in care partea vizuala si feedback-ul audio trebuie sa fie intr-un format compact, inclusiv componentele poliglote, 5.1 audio si masuratorile de intensitate a sunetului.

Echipamentul beneficiaza de monitorizare metadata SMPTE2020, modul AVB 8+8 (16 canale) dual Ethernet pe 100mb, intrari video 3G/HD/SDI, pana la 1080p (60, 59, 94 and 50Hz), monitorizare audio de-embeddata de pe video (HD/SDI) cu selectie intuitiva de la pana la 16 canale (4 grupuri).

Pe langa acestea, PAM2 AVB are 4 intrari balansate AES (4 perechi/8 canale) la 110Ohm sau 75Ohm pe cablu optional CAB-D25-BNC, precum si 2 intrari stereo analoage (XLR), conexiune USB si slot pentru card SD pentru update-uri de sistem.

Pentru monitorul dual OLED de inalta rezolutie se pot seta 16 grafice de bare (BBC PPM, EBU PPM, EBU Digital, Nordic,VU si DIN). Echipamentul ofera presetari configurabile de catre utilizator, 8 prin intermediul butoanelor hardware, GPI si 24 interne, accesibile prin selectie din meniu.

TSL PAM2 AVB este un echipament compact, ocupand doua unitati de rack, cu 320mm adancime.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!