Compania americana a lansat un nou monitor LCD de 7″. Small HD 702 este primul din seria 700 care ofera rezolutie 1080p si luminozitate pentru o vizibilitate perfecta in plina zi.

Monitorul 702 arata destul de asemanator cu o versiune mai mare a lui SmallHD 502, cu design curbat, joystick si un singur buton in fata.

Noul monitor on camera de la SmallHD are intrari si iesiri atat HDMI cat si SDI (ceea ce inseamna ca este posibila cross conversia) si o solutie simpla dar inteligenta pentru a asigura de la bun inceput functionarea atat pe baterii Sony NP-F cat si Canon LP-E6.

Se pare ca unul dintre principalele atuuri ale SmallHD 702 este display-ul cu luminozitate ridicata, ideala pentru o redare cat mai buna la lumina zilei, calitate regasita si in cazul DP7-PRO High Bright.

Noul monitor ofera 1000 de niti de luminozitate, ceea ce inseamna ca este de 2-3 ori mai luminos decat un LCD clasic. Este drept, DP7-PRO High Bright ofera 1500 de niti, dar noua pelicula anti-reflexie este posibil sa compenseze diferenta.

Deloc surprinzator, la fel ca si seria 500, SmallHD 702 va functiona pe baza de Page Builder OS, ceea ce inseamna focalizare costumizabila si asistenta pentru expunere, suport pentru 3D LUT inclusiv personalizarea si trimiterea de downstream.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!