Sphere de la Teradek ofera monitorizare in timp real si live streaming pentru continut video 360º la inalta definitie.

Teradek a luat in considerare nevoia celor care creaza continut 360º de a avea o solutie wireless eficienta de monitorizare si posibilitatea de a distribui continut live oriunde in lume. Raspunsul vine in forma lui Sphere, cel mai mic si mai flexibil sistem de acest fel din lume.

Teradek Sphere este o combinatie de trasaturi hardware si software, alaturi de o platforma de procesare video (in curs de patentare) pentru iOS si OSX.

Teradek_Sphere_GoProPrin ajustarea dinamica a balansului de alb, a coloritului, a expunerii si a distorsiei de lentila de la fiecare camera, in timp real, Sphere poate sa afiseze si sa transmita o imagine video panoramica stabila si consecventa.

Interfata hardware a Sphere beneficiaza de 4 intrari HDMI si de un encoder H.264 incorporat care poate encoda pana la 10Mbps, oferind o “experienta 360º realistica”.

Atunci cand conexiunea se face prin Ethernet catre un punct de acces wireless, Sphere transmite in timp real catre laptopuri Apple si dispozitive iOS unde utilizatorii pot inregistra sau vedea continutul 4K (4x1080p) live in trei moduri.

Primul este Perspective Mode, acesta permitand utilizatorilor sa isi miste dispozitivul iOS in orice directie pentru a explora continutul video 360º in timp ce este filmat. Pe masura ce dispozitivul iOS de muta, feed-ul camerei urmareste miscarea.

Al doilea este Panoramic Mode, care face pan si zoom pe toate cele 4 feed-uri video intercalate pentru a forma o panorama.

Cea de-a treia varianta este Headset Mode, care ii permite utilizatorului sa experimenteze continutul 360º live pe ochelari VR.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!