Producatorul audio Sound Devices lanseaza o noua linie de produse: seria de recordere audio MixPre cu interfata audio USB integrata. Noile MixPre-3 si MixPre-6 cantaresc 480gr si, respectiv, 560gr, oferind o portabilitate ridicata. Sunt ideale pentru muzicieni, podcasteri si videografi.

Sound Devices MixPre marcheaza o premiera pentru companie, aducand echipamente profesionale audio high-end pe o zona consumer mai larga. MixPre-3 are 3 intrari/ 5 linii iar MixPre-6 vine cu 6 intrari/ 8 linii, ambele beneficiind de preamplificatorul pentru microfoane Sound Devices Kashmir.

Kashmir este un nou preamplificator de clasa A, discret, de inalta performanta si cu zgomot redus si circuit cu limitare analogica. Producatorul spune ca aceste dispozitive pastreaza cea mai fina textura a sunetului indiferent de ceea ce inregistreaza, de la tobe la cantecul pasarilor sau dialog, folosind microfoane condensatoare, dinamice sau ribbon.

Sound Devices MixPre-3 ofera o interfata audio USB cu pana la 5 intrari si 2 iesiri cu 3 preamplificatoare de microfon si abilitatea de a face stream pentru pana la 3 semnale de intrare analogice (inclusiv 3 intrari de microfon de inalta calitate) plus mixare pentru 2 canale pe USB.

MixPre-6 are o interfata USB cu pana la 8 intrari si 4 iesiri cu 4 preamplificatoare si face stream pentru pana la 6 semnale de intrare (inclusiv 4 intrari de microfon de inalta calitate) plus mixare pentru 2 canale pe USB catre un PC sau Mac. In plus, MixPre-6 beneficiaza de intrari combo XLR / ¼” permitand intrarile sursa pe linie ¼” sa fie conectate direct. Ambele modele functioneaza cu carduri de memorie SD, SDHC sau SDXC.

Printre alte trasaturi ce ies in evidenta la seria MixPre se numara noi convertoare de la analogic la digital pe 32 biti, abilitatea de a inregistra simultan cu procesul de streaming audio, ceea ce este ideal pentru mixare sau inregistrare podcasts, interviuri pe Skype si bloguri video (de asemenea util pentru backup pe un card SD) si pentru ecrane LCD color ce folosesc tehnologie touchscreen IPS pentru navigare convenabila.

MixPre-3 este unul dintre cele mai mici dispozitive din clasa lui de produse. Ambele modele sunt echipate cu control gain ergonomic pentru mixare rapida si exacta, dar pot de asemenea sa fie controlate de la distanta prin intermediul Bluetooth de pe aplicatia gratuita Wingman. Utilizatorii pot porni si opri inregistrarea, introduce si edita metadata, precum si sa incarce, descarce sau sa redenumeasca track-uri audio de pe telefon sau tableta.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!