Compania nipona a dezvaluit in Las Vegas, la NAB, succesorul apreciatului FS5, la 3 ani de la lansarea acestuia din urma. Sony FS5 II aduce, evident, o serie de imbunatatiri, pastrand in acelasi timp designul compact de mici dimensiuni.

Camera foloseste acelasi senzor EXMOR 4K Super 35 ce beneficiaza de 14 puncte de stop ca si modelul original. Diferenta se regaseste in zona de procesare a imaginii. Producatorul sustine ca a redefinit stiinta culorii, oferindu-i camerei o evidentiere mai naturala a culorii, o redare mai buna a tonurilor pielii si, per total, venind cu un look al imaginii mai elegant si mai organic.

In plus, Sony FS5 II vine cu 9 Picture Profile aditionale, inclusiv unele customizata pentru S-Log2, S-Log 3 si un profil creat special pentru a oferi un efect vibrant, cu contrast ridicat pentru cei care doresc o imagine mai apropiata de cea captata de un DSLR. Fiecare profil poate fi ajustat individual pentru a se potrivi unor cerinte specifice iar schimbarea intre ele se face in doar cateva secunde.

Sony FS5 II poate inregistra intern la o calitate 2K (2048×1080) la 240fps (in rafale de 8 secunde), FHD (1920×1080) continuu la 120fps, si 8 secunde la 480fps si 960fps la rezolutie redusa printr-un cache pe media SDXC. La lansare, modelul original FS5 putea capta numai FHD (1920×1080) 10-biti 4:2:2 de pana la 60fps continuu.

Noul FS5 II in mod sigur va fi cea mai accesibila camera digitala high frame de cinema de pe piata, mai ales pentru cei care isi doresc inregistrari in super slow motion dar nu isi permit un FS7 II.

Ca in majoritatea camerelor Sony din prezent, FS5 II poate fi folosit pentru filmari HDR si este compatibil HLG, avand un profil ce permite filmarea in spatiul de culoare BT.2020. Modulul HLG va functiona perfect in tandem cu monitoarele/recordere Atomos.

Primele livrari ale camere Sony FS5 II vor incepe in luna iunie. Pentru mai multe detalii contacteaza echipa noastra sau viziteaza magazinul nostru online: shop.o-video.ro.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!