NewTek isi continua expansiunea pe parte de management si comunicare cu noul sistem pentru productii multi-channel.

TalkShow VS 400 functioneaza in medii atat SDI cat si IP, stabilind conexiuni Skype instantaneu datorita aplicatiei pentru apelare si video la calitate de studio.

Prezentat in aprilie 2016, Microsoft Skype TX 4 a fost implementat de catre doi parteneri de hardware, unul dintre ei fiind NewTek, iar echipa Skype a tinut o demonstratie la NAB Show, in Las Vegas.

Un plus important al sistemului este capabilitatea de a manevra multiple apeluri in acelasi timp, ceea ce, sustin Microsoft si NewTek, reduce costurile operationale si de setare si, mai mult, ocupa mai putin spatiu intr-un studio sau intr-un van de broadcast.

TalkShow VS 4000 ocupa o unitate de rack si ofera patru intrari si patru iesiri bazate pe configuratia standard I/O a indrustriei, permitandu-i sa fie conectat la fluxul de productie video SDI si IP folosind tehnologia Network Device Interface (NDI) de la NewTek.

Trasaturile acesteia includ controlul fiecarui apel, cu interfata pentru controlul productiei ce asigura un management discret al apelurilor si configurarea sistemului.

Monitorizarea la distanta a surselor NDI se face prin intermediul aplicatiei Webserver, care este inclusa in pachetul VS 4000. Astfel se asigura accesul la web pe orice unitate din retea, inclusiv in cazul celor care functioneaza cu Apple iOS si Android.

NewTek TalkShow VS 4000 poate integra apelurile video cu orice combinatie de contacte la care poti ajunge online, simultan sau secvential. Astfel, cei din studio pot interactiona in timp real cu peste 300 de milioane de utilizatori Skype de oriunde si de pe orice dispozitiv aleg.

Esti interesat de produsele NewTek? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!