Blackmagic s-a pregatit intens pentru editia din 2015 a IBC, mai ales in ceea ce priveste mult asteptata URSA Mini.

URSA Mini era asteptata sa apara inca din vara anului, dar se pare ca producatorii au intampinat mici probleme. Una dintre ele pare sa fie chiar corpul camerei. Mai exact, faptul ca este confectionat din magneziu care, desi usor si de rezistent, nu este un metal usor de prelucrat.

Partea buna este ca intarzierea a ajutat compania sa aduca imbunatatiri, printre care si un input SDI care permite utilizatorilor sa foloseasca URSA Mini ca si camera de studio.

O alta noutate este adaugarea adaptorului pentru obiective B4, iar asta este cu adevarat o veste buna, avand in vedere ca multe studiouri au ramase asemenea obiective produse pentru vechile camere de umar ENG.

blackmagicursaminib4mountAstfel, Blackmagic a decis sa produca aceste adaptoare compatibile cu versiunea PL a camerei URSA Mini, aceasta avand incorporat si controler pentru obiectivele B4. Adaptoarele sunt disponibile pe piata din luna octombrie 2015 si pot fi folosite pe versiunile 4K si 4,6K ale URSA Mini.

O alta noutate anuntata la IBC 2015 este lansarea lui Decklink Quad 2, solutie ultraperformanta de inregistrare si playback care pune puterea a opt carduri DeckLink pe un singur circuit care se conecteaza la un singur slot PCI Express.

Incepand din noiembrie 2015 este disponibil un update gratuit utilizatorilor de MultiView 16. Un alt update este Teranex 4.2. Acesta ofera pentru Teranex Express algoritmi de reducere avansata a zgomotului, suport SDI de nivel A, masuratori audio dar si conversie intre SD, HD si Ultra HD, totul in timp real.

Mai sunt disponibile si trei noi modele de convertoare video Teranex Mini. Acestea permit conversia de la 12G-SDI la Quad SDI, de la Quad SDI la 12G-SDI si distribuirea unei surse unice SDI catre opt iesiri SDI.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!