RED si-a dezvaluit cele mai noi produse la timp pentru a putea fi testate la IBC 2015 de catre cunoscatori.

Printre inovatiile care si-au facut debutul se numara HDR-2084, solutie pentru un output HDR (high dynamic range) live. Aceasta este disponibila exclusiv prin modulul EDCAST™ si ii permite utilizatorului sa vada imagini HDR in timp real, pe masura ce sunt filmate.

red_HDR-2084

In plus, vor putea fi monitorizate concomitent imaginile SDR (standard dynamic range) si HDR, permitand astfel compararea in timp real a diferentelor din imaginile rezultate.

Creat pentru a satisface cele mai inalte standarde de display HDR, SMPTE 2084, HDR-2084 capteaza intregul spectru de culori fara intarziere.

Cei care detin in prezent un modul REDCAST vor putea profita de noua optiune prin intermediul viitoarelor update-uri de firmware EPIC DRAGON si SCARLET DRAGON.

O alta noutate este cel mai proaspat membru al familiei OLPF: optiuni Standard OLPF pentru camerele  RED DRAGON. Standard OLPF ofera optiuni versatile pentru filmarile de zi cu zi, astfel incat sa se obtina o redare a culorilor naturale intr-o varietate larga de conditii de iluminare.

Proprietarii de camere WEAPON vor fi multumiti sa afle ca RED a adaugat optiuni aditionale periferice, printre care EVF imbunatatit si un LCD Touch de 4,7″. Iar proprietarii de camere EPIC si SCARLET au de asemenea posibilitatea de a achizitiona aceste optiuni impreuna cu adaptoare care sa asigure compatibilitatea.

Printre produsele nou anuntate se numara optiunea RED MINI-MAG de 120GB precum si un update a configuratiei WEAPON REDVOLT Expander.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!