Sony α9 (body) la numai 4149 euro*. Promotie valabila pe perioada O-VIDEO Roadshow 2017 (14-22 iunie 2017), in limita stocului disponibil.

Noul Sony α9 este un aparat foto 4K mirrorless 35mm full-frame ce poate oferi o performanta net superioara SLR-urilor mecanice conventionale. Spre exemplu, sistemul beneficiaza de un viewfinder complet fara blackout-uri, asta in timp ce dispozitivele clasice incearca pe cat posibil sa scada timpii de blackout.

Diafragma este de inalta viteza, silentioasa si anti-distorsie, extinzand plaja de posibilitati in fotografie, comparativ cu sistemele mecanice care tind doar catre vibratii cat mai reduse si un sunet de declansare cat mai mic.

Sony α9 ofera functie de tracking continuu al subiectelor in miscare si ii permite viewfinder-ului sa arate nu numai imagini ale subiectului (ceea ce face si un sistem conventional) dar si imaginea finala a unei filmari. Trasaturile descrise mai sus de datoreaza, desigur, diafragmei electronice, insa α9 dispune si de diafragma mecanica.

Acum, datorita noului senzor de imagine CMOS cu 24.2MP, Sony α9 depaseste toate asteptarile. Aparatul filmeaza, de fapt, 6K, facand oversampling pentru a oferi continut 4K foarte detaliat si cu o adancime sporita a imaginii. Utilizatorul poate insa alege sa filmeze in formula deosebit de apreciata Super 35mm. Si, evident, α9 poate inregistra full HD la 120 fps de pana la 100 Mbps.

*Pretul nu contine TVA.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!