O-VIDEO Romania a devenit, incepand cu luna iulie 2017, dealer autorizat ARRI. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati producatoril, a nivel mondial, de echipamente pentru cinematografie. Mai exact, ARRI Group este cel mai mare producator si distribuitor din lume de camere cinematografice, sisteme digitale intermediare si echipamente de iluminare.

ARRI Alexa, Amira, Alexa Mini si Alexa 65 sunt printre cele mai cautate camere pentru productiile video high-end, de la documentare cu buget ridicat la reclame, filme de televiziune si lung metraje. Studiourile de productie de la Hollywood detin un numar impresionant de camere ARRI.

Inca de la lansare, avantajul fundamental al sistemelor Alexa si Amira a fost combinatia unica intre cea mai buna imagine posibila si cel mai eficient flux de lucru pe platou si in studio. Bazata pe un feedback vast din piata, aceste linii de camere isi imbunatatesc permanent aceste calitati, ridicand continuu standardul deja inalt stabilit de ARRI.

ARRI se mandreste cu cea mai buna calitate a imaginii, costurile per ansamblu de productie fiind reduse datorita fiabilitatii, ergonomiei si a unui flux de lucru eficient.

Prin urmare, nu este de mirare ca de fiecare data cand sunt anuntate nominalizarile in cadrul marilor festivaluri de film, ARRI este mereu in topul celor mai folosite camere. Tocmai de aceea O-VIDEO Romania a facut eforturi pentru a avea in portofoliu acest producator.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret la camerele profesionale si accesoriile ARRI.

Echipa O-VIDEO pregateste un eveniment de lansare unic in Romania. Ramaneti alaturi de noi pentru a primi o invitatie. Mai multe detalii in curand!

No more articles
Lasati-ne un mesaj!