Daca in toamna lui 2016, AJA Video Systems lansa KUMO 6464, la NAB Show 2017 compania a anuntat un panou de control pentru acesta si pentru restul ruterelor din gama. AJA KUMO CP2 este un echipament pentru montare in rack (ocupa 2RU) ce poate fi folosit in configuratii de sine statatoare sau in retea.

Conectandu-se prin Ethernet la aceeasi retea ca ruterele KUMO, KUMO CP2 permite un control complet din orice locatie fara a fi necesar un computer. Pana la 4 rutere KUMO pot fi controlate de catre noul panou. Acesta suporta rutare duala si quad, permitandu-le utilizatorilor sa grupeze multiple intrari si iesiri pentru workflow-uri Dual Link, 4K si Ultra HD.

Pe langa HD si SD, fiecare KUMO poate ruta 2 sau 4 conexiuni 3G-SDI grupate, suportand semnale necompresate sau RAW 4K si UltraHD.

Panoul de control AJA KUMO CP2 ofera 80 de butoane, permitand o selectie de pana la 64 de surse si 64 de destinatii pentru fiecare dintre cele 4 rutere KUMO pe care le poate controla in modul de sine statator sau prin intermediul unui GUI incporporat accesibil de pe orice browser de net din retea.

Interfata frontala este usor de recunoscut si de inteles de catre inginerii din domeniu, precum si de catre operatori si editori, oferind un control rapid si tactil construit sa faca fata unei utilizari intense pe perioade lungi de timp. Noul echipament este usor de instalat si elimina nevoia de a folosi Shift key pe KUMO 1604, KUMO 1616 si KUMO 3232. In plus, este asigurat de o garantie pe 5 ani.

Printre noutatile AJA prezentate la NAB 2017 se mai numara o serie de produse dedicate unui workflow 12G, precum aplificatorul pentru distributie cu reclocking 12GDA 12G/3G/SD-SDI, muxer/demuxer 12GM 12G-SDI la/de la 3G-SDI. In plus, este disponibil un nou Multi-Mode SFP pentru familia de mini-convertoare FiDO SDI/fibra optica.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!