Marti, 15 martie, la sediul O-VIDEO din Bucuresti, a avut loc o prezentare Sony Media Navigator, libraria L30M si unitatea D77U.

La eveniment au fost prezenti Robbie Fleming, specialist Sony in ODA (Optical Disk Archive), si Gabriel Chirion, reprezentantul Sony Romania. Din partea O-VIDEO a raspuns la intrebari Bogdan Hrincu.

Sistemul Sony ODA (de arhivare pe disc optic) este ideal pentru arhivarea pe termen foarte lung, precum in cazul segmentului de broadcast unde datele pe caseta nu ofera siguranta si nu indeplinesc cerintele de scriere o singura data, pe termen foarte lung, ale arhivarii.

Acelasi sistem ofera si o copie a arhivei, ideala pentru continuitatea afacerii si pentru recuperarea de date in cazul unui accident, pentru back-up in cazul productiilor si al caselor de post productie, pentru arhive de film si de stock, precum si pentru arhivele nationale.

Sistemul poate fi, de asemenea, folosit pentru stiri si filmari sportive care au nevoie sa fie stocate near-online, dar si accesibile prin cautare on-line si in forma proxy clip.

Media Navigator gestioneaza toate fazele unui workflow in ceea ce priveste continutul, de la ingestare, catalogare si editare la revizuire, aprobare, distributie si arhivare.

Deosebit de flexibila, solutia Sony poate fi folosita atat de un singur utilizator care se ocupa de tot cat si de echipe complete pentru proiecte mai mari. In plus, Media Navigator ofera performante de top la o fractiune din pretul altor solutii MAM (Media Asset Management) mai putin capabile.

Sony ODS-D77U ofera viteze foarte ridicate de transfer iar citirea se face cu 1.1Gbps. Scrierea unica se face cu 440 Mbps iar rescrierea la 160 Mbps.

Unitatea de drive pentru arhiva pe disc optic ODS-D77U este parte a familiei Optical Disc de produse pentru stocare create sa ofere un ciclu de viata extins pentru stocarea si arhivarea tuturor formelor de continut audio-vizual si a fisierelor de date pe o perioada estimata de 50 de ani si peste.

Sony ODS-L30M creaza baza sistemului PetaSite de arhiva pe disc optic, acesta fiind usor scalabila cu unitatile de extensie ODS-L60E (drive si cartridge) si ODS-L100E (doar cartridge). Un maxim de 5 unitati de extensie pot fi atasate la ODS-L30M pentru a forma o librarie 42U, oferind un maxim de 535 cartridge-uri (802TB), in functie de unitatile de extensie folosite.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!