Lynx Technik AG propune un nou concept revolutionar: explorarea de optiuni nelimitate in ceea ce priveste construirea si personalizarea echipamentelor scalabile greenMachine.

greenUniverse vizualizeaza intregul sistem, indiferent de marimea lui, de la partea de hardware pana la intreaga constelatie de aplicatii dezvoltate si configurate.

greenUniverse ii permite utilizatorului sa faca pan si zoom in jurul sistemului de la o vizualizare unitara pana la selectarea celor mai complicate parti de semnal, conectare si control, totul cu un simplu mouse.

Folosind concepte noi si idei radicale in tehnologia de broadcasting, greenMachine beneficiaza de o flexibilitate fara precedent datorita unui hardware rapid, a selectiei largi de aplicatii si a unui software incredibil de puternic.

Cum configurezi, controlezi si personalizezi o greenMachine? Cu un software impresionant de puternic si o interfata intuitiva usor de manevrat pentru absolut oricine.

Fiecare masinarie hardware este complet compatibila cu software-ul de control greenGUI. Acesta este simplu de folosit, cu optiune de drag & drop in cazul aplicatiilor sau zooming interactiv pentru monitorizare in timp real.

Iti poti dezvolta propria suprafata de control al sistemului si lansa sistemul greenMachine pe iPad pentru control si monitorizare wireless. greenGUI este un software pe cat de avansat, pe atat de usor de inteles si de folosit. In plus, este gratuit.

Revenind la partea de hardware, primul pas in construirea unei greenMachine este selectarea platformei de procesare a semnalului. Poti alege intre variantele cu doua, patru sau opt canale, fiecare versiune oferind mai multe optiuni pentru intrari si iesiri.

Fie ca este vorba de o unitate simpla, de sine statatoare, sau de un sistem complex format dintr-o retea de unitati din intreaga lume, greenMachine este solutia perfecta.

greenMachine Callisto este o platforma de procesare A/V compacta, dezvoltata sa sustina o gama larga de aplicatii.

Aplicatiile sunt disponibile online si pot fi testate inainte de achizitionare. Descarca, incearca, combina si adauga sau elimina functionalitati in functie de necesitati pentru o personalizare la cel mai inalt nivel.

Platforma hardware greenMachine include un display color integrat cu o interfata intuitiva pentru control local si monitorizarea semnalului. O varietate de butoane si indicatoare de status sunt plasate in partea din fata.

O sursa externa de alimentare este inclusa pentru fiecare hardware greenMachine achizitionat, optional putand fi adaugata o sursa secundara de alimentare pentru redundanta.

greenMachine Callisto in varianta de baza include doua canale interne de procesare, care nu sunt active pana la instalarea aplicatiilor. Un crossbar intern ofera acces pentru conectivitate I/O.

Urmeaza ca in 2017 sa fie lasate Callisto IP (procesare tot pe doua canale, cu IP), Titan (procesare pe 4 canale) si Titan IP (procesare pe 4 canale, cu IP) iar pentru 2018 este programata Europa (procesare pe 8 canale).

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!