Daca te gandesti sa iti upgradezi monitorul/recorder Atomos, atunci acesta este momentul potrivit. Incepand de astazi, 17 noiembrie 2016, compania pune la dispozitie o serie de promotii si reduceri ajungand chiar si pana la 500 euro.

Reducerile includ 300 euro cash back la Shogun Flame si 200 euro pentru recorderul 4K Ninja Flame. Pentru a beneficia de oferta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular online in urma cumpararii produsului, urmand sa primeasca inapoi suma prestabilita.

Pentru utilizatorii care inca lucreaza in HD si nu au nevoie de 4K sau HDR, Atomos ofera reduceri si la aceste recordere. Atat Ninja Blade cat si Samurai Blade HD sunt disponibile cu o oferta de 100 euro cash back.

Mai mult, Atomos accepta pentru prima oara reduceri cu un produs mai vechi la schimb, pentru a isi ajuta utilizatorii sa isi upgradeze echipamentele la Shogun si Ninja Flames. Utilizatorul poate obtine atat discountul pentru schimbarea produsului, cat si reducerea de cash back, combinandu-le pentru a salva si mai multi bani.

De exemplu, daca cineva detine un Shogun original il poate da pentru a obtine de o reducere de 500 euro din pretul Shogun Inferno.

Se pot da la schimb inclusiv produse care sunt avariate sau nu mai sunt in stare de functionare, insa valoarea de cash back va depinde de starea in care se afla produsul si de model.

Promotia este valabila pana pe 31 ianuarie 2017 (pentru achizitie) iar formularul pentru cererea de cash back trebuie completat in maxim 30 de zile de la achizitionarea produsului (pana pe 28 februarie 2017).

Pentru a completa formularul, accesati www.atomos.com/offers/hdr-upgrade si urmati instructiunile.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!