Profita de promotie pentru a achizitiona unul dintre pachetele:

  • Sony PXW-FS5 + upgrade RAW + Sigma MC-11 la numai 4499 euro*
  • Sony PXW-FS5K + upgrade RAW + Sigma MC-11 la numai 4999 euro*

Sony PXW-FS5 (PXW-FS5K include obiectiv 18-105mm f/4 G) este camera perfecta pentru a fi manevrata din mana si pentru a surprinde imagini chiar si din locuri foarte inguste, care surprinde unghiuri largi sau mici cu aceeasi agilitate. In plus, este foarte comod de filmat cu ea sprijinita de piept, avand toate butoanele de control la indemana.

FS5 a primit un design nou, radical, pentru a face fata filmarilor in cele mai solicitante conditii. Corpul camerei cantareste mai putin de jumatate comparativ cu FS7, avand numai 800g, ceea ce ii asigura o mobilitate foarte mare.

Camera este configurata astfel incat sa filmeze usor din orice unghi datorita unui grip rotabil flexibil si a unui viewfinder LCD ce poate fi montat in nu mai putin de 9 locuri. In plus, Sony PXW-FS5 beneficiaza de primul filtru variabil ND electronic incorporat intr-un camcorder Super35mm.

Adaptorul Sigma MC-11 permite folosirea de obiective EF-mount pe corpurile de camera Sony E-mount, mentinand in acelasi timp performantele complete ale obiectivului, inclusiv functiile de auto-focalizare si auto-expunere.

*Pretul afisat nu contine TVA si este valabil in limita stocului disponibil.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!