Acum poti alege intre trei sisteme la cheie (2K, 4K si 8K) si doua optiuni de software (4K si noul workflow Rio Assist). Quantel Rio este singurul produs care a pastrat numele companiei cunoscuta in trecut ca si Quantel (iar in prezent ca SAM – Snell Advanced Media).

SAM a introdus, aditional, Rio Connect. Acesta este un motor colaborator pentru workflow care permite transmiterea de fisiere media intre doua pana la opt sisteme Quantel Rio, la costuri eficiente.

Sistemul la cheie Quantel Rio 2K este pentru studiourile de finisare a programelor TV si reclamelor. Sisteme multiple puse in legatura cu Rio Connect ofera acel gen de flexibilitate de care au nevoie casele de post productie pentru a face fata termenelor limita scurte, trecand proiectul prin mai multe departamente concomitent sau mutandu-l instantaneu de la un departament la altul.

Noul sistem Quantel Rio 4K este pentru televiziunea de inalta calitate si finisare de film. Nu numai ca are de doua ori capacitatea de stocare si RAM-ul modelului precedent 4K, dar foloseste si puterea de procesare a NVIDIA Tesla K80 GPU (insemnand dublarea performantei a doua Tesla K20 GPU) si include standard un suport output 4K HFR.

Este descris ca singurul sistem de colorizare si finisare de pe piata care suporta lucrul in timp real la 8K 60p.

Toate modelele beneficiaza de noul software V3, care include suport pentru ITU-R BT 2020, DCI-P3 si ACES, dar si HDR cu multiple curbe de transfer acoperind o gama de cerinte EOTF (functii de transfer electro-optic), printre care SMPTE ST 2084.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!