Dupa mai mult de o saptamana de speculatii, RED a dezvaluit noul sau proiect: un smartphone. Si totusi, RED Hydrogen One este mult mai mult decat un telefon mobil inteligent. Conform producatorului, este “primul dispozitiv media holografic din lume”.

Ecranul cu diagonala de 5.7 inci beneficiaza de nanotehnologie ce permite comutarea intre continut 2D clasic, continut holografic fara sunet (RED Hydrogen 4-View content – H4V), continut 3D, continut 2D/3D VR, AR si MR precum si jocuri interactive, suportate atat in modul landscape cat si portret.

Hydrogen One este la baza un smartphone multi-bad de sine statator, ce functioneaza pe Android OS, insa, pe langa asta, ofera o serie de trasaturi aditionale ce scoate dispozitivul din sfera conventionalului. Una dintre acestea este abilitatea de a experimenta continut multi-dimensional fara a fi necesari ochelari speciali precum restul dispozitivelor 3D.

Embedat in OS este un algoritm RED H3O ce converteste sunetul stereo in semnal audio multi-dimensional expansiv, comparativ cu 5.1 in casti. H3O este companionul ideal pentru sistemul holografic H4V, dar poate fi folosit si de sine statator, doar pentru a asculta muzica.

RED Hydrogen One poate reprezenta fundatia unui viitor sistem media multi-dimensional. Dispozitivul incorporeaza un nou data bus de inalta viteza pentru a permite un sistem comprehensiv si modular, cu posibilitatea de extindere permanenta ce poate include viitoare atasamente pentru capta imagini statice si in miscare la o calitate mai ridicata, precum si imagini holografice in format HYDROGEN.

Hydrogen One nu va fi numai centrul de control pentru sistemul HYDROGEN, ci va fi integrat in programul profesional de camera RED, functionand impreuna cu SCARLET, EPIC si WEAPON ca interfata pentru utilizator si monitor.

Se asteapta ca livrarile pentru RED Hydrogen One sa inceapa in prima parte a anului 2018. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!