ew D1 este un sistem digital de transmisie a sunetului care nu face compromisuri cand vine vorba de calitate si fiabilitate.

ew D1 este perfect pentru spectacole si evenimente live, oferind atat sunet impecabil cat si usurinta in utilizare. Ca de obicei, unul dintre telurile de varf ale Sennheiser este de a face instalarea cat mai simpla si rapida cu putinta.

Sistemul evolution wireless D1 poate rula pana la 15 linii de intrare in paralel si poate ajusta independent sensibilitatea fiecarei transmisii. Rezultatul: o prezentare mai dinamica si mai relaxata.

Transmisiunea digitala wireless nu a fost niciodata atat de simpla: o apasare de buton si nu mai este nevoie de cabluri. Sistemul localizeaza intr-o fractiune de secunda cele mai bune frecvente si sincronizeaza pana la 15 legaturi de transmisie suplimentare.

Controlul automat asigura faptul ca sensibilitatea semnalului ramane perfect reglata. Pasajele mai linistite au aceeasi claritate precum cele ale caror volum creste brusc.

Daca se doreste totusi control manual, ew D1 poate fi configurat folosind o aplicatie iOS.

Sennheiser-square_louped_D1_Case_VocalSet

Seturile vocale ofera tot ceea ce este nevoie pe scena. Sunt disponibile doua capsule, care deja au trecut testul calitatii si al timpului la spectacole din intreaga lume.

Raspunsul cardioid al 835 ofera feedbacck-ul asigurat de respingere atunci cand sunetul de pe scena se afla in special in spatele lui sau cand monitoarele sunt in special in fata sa. Prin comparatie, 845 este potrivit mai ales pentru solouri vocale in spatii mai zgomotoase.

Sennheiser ew D1 vine cu o serie de dispozitive si accesorii pentru unui sistem complet perfect personalizat. Pentru mai multe detalii, contacteaza cu incredere echipa noastra de specialisti.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!