Suportand o gama larga de incarcaturi, de pana la 35kg, ENG 75/2 D HD garanteaza operatiuni exacte.

Acest trepied ii ofera cameramanului cea mai durabila si robusta optiune, beneficiind in acelasi timp de o folosire usoara si de o instalare rapida, vitala pentru toate aplicatiile ENG (electronic news gathering).

Noul trepied din aluminiu cantareste numai 3.1kg si incorporeaza trasaturile premium Sachtler precum control usor si accesibil si rigiditatea ridicata de torsiune, necesara pentru a oferi performanta profesionala de top in zona de broadcast.

Despartitorul de mijloc poate fi usor indepartat, fara a fi necesara folosirea uneltelor. Inaltimea minima este de 56cm si poate ajunge la maxim 155cm. Trepiedul este compatibil cu capetele fluide de 75mm diametru.

ENG 75/2 D HD este ajutorul ideal pentru gama Sachtler reinoita de capete fluide FSB, in special pentru FSB 6 si FSB 8, create pentru utilizatorii de DSLR-uri si de camcordere HDV.

Tobias Keuthen, Global Brand Manager la Sachtler, a declarat: “Confruntate chiar si cu situatii extreme in aplicatii ENG, trepiedele noastre sunt extrem de viguroase si rezistente. Fiecare trepied a fost creat sa usureze munca astfel incat cameramanii sa poata trece de la folosirea trepiedului la filmarea de pe umar in doar cateva secunde.”

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!