Roland a anuntat achizitia pachetului majoritar al V-MODA, producator de casti de inalta fidelitate si de dispozitive audio premiate.

Investitia strategica ofera companiilor Roland si V-MODA resursele necesare pentru a dezvolta impreuna urmatoarele descoperiri in materie de produse muzicale si le permite sa accelereze dezvoltarea produselor, impingand inainte inovatia in domeniul audio.

Mr. Jun-ichi Miki, CEO Roland a spus: “Suntem incantati ca V-MODA s-a alaturat familiei de branduri Roland. V-MODA a revolutionat castile si a impus personalizarea lor. Designul realizat in Milano, cautarea materialelor si radacinile in DJ-ul profesional, impreuna cu clientii lor loiali sunt active incredibile pentru Roland. E un moment extraordinar pentru ambele companii si suntem dornici de colaborarea dintre V-MODA si Roland. Aceasta noua echipa si audienta pe care aceste produse o vor atrage, vor inspira in mod sigur viitorul muzicii.”

Cu design-ul realizat in Milano, scopul V-MODA este de a oferi produse durabile, de o calitate fara precedent, cu un design modern si o pasiune fara echivoc pentru muzica si materiale.

Interesat de produsele Roland? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!