Rama modulara openGear de la Ross Video este o platforma universala pentru carduri de procesare a semnalului.

Pana de curand, daca era necesara o rama pentru cardurile de procesare a semnalului (pe langa alte dispozitive), erau disponibile un numar de designuri specifice, de la companii individuale, ceea ce putea duce la spatiu irosit si redundanta.

Initiativa Ross Video de a aduce o noua solutie a fost recompensata cu un Technical Emmy din partea National Academy of Television Arts & Sciences (NATAS). Premiul va fi inmanat in Las Vegas pe 8 ianuarie 2016 cu ocazia celei de-a 67-a editii anuale a premiilor Emmy pentru Tehnologie si Inginerie.

Rama modulara pentru rack reprezinta un avantaj imens pentru orice regie sau studio, mai ales pentru faptul ca este universal, spre deosebire de celelalte rame de pe piata, care sunt create pentru a sustine doar echipamentele companiei care le produce.

In prezent, conform reprezentantilor companiei Ross, peste 80 de parteneri produc si comercializeaza carduri compatibile cu rama modulara openGear.

Aceasta pune la dispozitie spatiu pentru 20 de carduri de procesare, dar si surse de alimentare redundante, sistemul de control al retelei de carduri, denumit Dashboard, modulele frontale I/O si conectori in partea din spate. Beneficiaza, de asemenea, de o interfata Ethernet care permita controlul la distanta.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!