Ross Video a profitat in toamna de IBC 2015 pentru a-si anunta noul switcher de ultima generatie: Ultrix.

Mai exact, Ultrix este un routing switcher compact ce permite procesare audio si vizualizare multiviewer, atingand in acelasi timp noul standard SMPTE 12G care obtine semnal video 4K/UHD pe un singur cablu coaxial.

Incorporand toata aceasta tehnologie intr-un singur dispozitiv, Ultrix reduce considerabil costurile, creste flexibilitatea si simplifica designul sistemului.

Ross Ultrix utilizeaza toate vitezele de date SDI, de la 270Mbps la 12Gbps si ofera sloturi SFP si BNC I/O. Faptul ca este creat sa suporte 12G inseamna ca Ultrix asigura performanta superioara la viteze scazute, precum 1.5 si 3Gbps, ceea ce il face ideal pentru tipurile de semnal folosite in prezent si le ofera o plasa de siguranta celor ingrijorati de suportul 4K din viitor.

Echipamentul beneficiaza, de asemenea, de Ultricore Control, un sistem care asigura control, configurare si monitorizare pentru Ultrix si routerele din seria NK.

Ultriscape este primul software care permite o vizualizare de tip multiviewer intr-un router. Nu sunt necesare cabluri speciale pentru conexiuni pe canale multiple sau crosspoints. Deoarece rezultatul multiviewer poate fi desemnat catre un BNC standard sau o iesire auxiliara flexibila, utilizatorii au flexibilitatea de a alege tipul de iesire de care au nevoie pentru fiecare monitor.

Optiunea Ultrimix ofera integrare audio avansata, inclusiv posibilitatea de a embeda si de a indeparta embedarea audio in cazul tuturor intrarilor si iesirilor routerului.

Astfel, Ultrimix este perfect pentru aplicatii in care semnalul audio se schimba constant si poate fi adaugat atunci cand este necesar, fara a deveni inutila nicio parte din investitia initiala in sistem.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!