RTS, specialisti in intercom, au profitat de NAB Show pentru a anunta extinderea seriei KP de panouri pentru control.

Cele trei noi echipamente de la RTS ofera afisaj HD si operatiuni mai eficiente pentru fiecare pozitie de comunicare.

Noile modele din seria KP includ doua panouri de comanda si o unitate de extensie, toate dedicate studiourilor de productii pentru segmentul de broadcast, precum si aplicatiilor de teren pentru broadcast, precum si evenimentelor sportive si salilor de teatru si cinema.

Toate trei beneficiaza de acelasi tip de display color HD si de aceleasi caracteristici operationale precum modelele de varf ale gamei KP.

rts_ekp-3016_kp-3016KP-3016, KP-3016A si EKP-3016 au fost create pentru productii in cazul carora nevoile utilizatorilor au fost deja stabilite si pentru care nu este necesara conectivitatea completa ce se regaseste la alte echipamente din serie.

KP-3016 ocupa o unitate de rack si ofera 14 pozitii pentru vorbit/ascultat si 2 pentru apeluri in asteptare. Poate fi conectat la porturile matricii analoage RTS pentru cerintele comunicarii de baza, insa pentru instalari mai complicate este capabil sa se lege la infrastructura de retele media OMNEO.

KP-3016 foloseste formatul Audinate Dante Ethernet/audio over IP pentru a transmite media si date, cu un control al sistemului asigurat de tehnologia OCA (Open Control Architecture). OMNEO este creat sa functioneze pe echipamente IT disponibile la nivel larg pentru ca instalarea sa fie usoara iar costurile de mentenanta reduse.

KP-3016A are aceleasi trasaturi, diferenta constand intr-un port analog.

EKP-3016 este o extensie pentru panourile de comanda si ocupa o unitate de rack, adaugand 16 pozitii de comunicare pentru oricare dintre KP-3016 sau KP-3016A.

Cele trei modele pot lucra cu matricile analoage RTS actuale si vor fi compatibile mai departe cu instalatiile OMNEO cu open IP.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!