Noul RTS ROAMEO este o solutie intercom wireless profesionala, usor de folosit si beneficiind de o tehnologie garantata pe termen lung. Echipamentul are la baza standardul DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications), cu o banda de frecvente protejata.

RTS ROAMEO ofera audio de inalta calitate pe un beltpack digital wireless integrat impecabil si o serie de access point asociate. Avand un design modern si robust, noul produs este potrivit pentru o gama larga de aplicatii profesionale de intercom unde comunicatiile wireless sunt necesare, inclusiv in cadrul studiourilor de productie din zona de broadcast, pentru evenimente sportive, cladiri comerciale si OB van-uri.

Functionand ca keypanel wireless, ROAMEO poate fi complet integrat in cadrul tuturor matricelor RTS digitale pe cablu existente. Sistemul le permite utilizatorilor sa se adreseze fie individual, fie catre anumite grupuri.

Sistemul este format dintr-un beltpack TR-1800, access point AP-1800 si accesorii, printre care se numara incarcator, suport si kit de montare pentru pole.

Conexiunea cu o matrice digitala este stabilita usor prin intermediul unui singur cablu de Ethernet. In plus, sistemul poate folosi o infrastructura IT standard, ceea ce permite o instalare facila si costuri de mentenanta reduse.

Structura celulara a RTS ROAMEO poate acoperi o zona larga cu audio de calitate superioara si roaming impecabil intre celule individuale. Utilizatorii pot mari cu usurinta aria de acoperire prin adaugarea de access point-uri, in timp ce beltpack-urile wireless aditionale pot fi considerate direct ca facand parte din sistemul-matrice de intercom pe cablu.

In functie de codecul audio folosit, utilizatorii pot alege intre o calitate mai ridicata a sunetului pe voce (G.722 cu latime de banda completa) sau o folosire mai eficienta a spectrului radio cu un numar mai mare de beltpack-uri (G.726 cu banda redusa).

Mai mult, RTS ROAMEO poate fi usor configurat (setarile fiind in mai multe limbi) folosind functia de scroll de pe beltpack-uri sau prin intermediul unui software de control ce le permite utilizatorilor sa seteze intregul sistem intercom pe un singur ecran.

Cele patru butoane de “vorbeste”/”asculta” au forme diferite si ii ofera utilizatorului un feedback tactil, operarea dispozitivelor fiind astfel posibila chiar si in conditii de iluminare insuficienta.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!