Snell Advanced Media (SAM) anunta un multiviewer integrat, complet echipat, pentru seria de routere SAM Sirius 800.

Cu fiecare ecran oferind o vizualizare a unui sistem de monitorizare cu video, multiviewer-ul integrat SAM MV-800 beneficiaza de 48 de intrari si de peste 32 de iesiri, intre 4 si 12 de ecrane conectate direct, peste 20 de ecrane conectate pe IP, suport pentru ecran cu iesire 4K si suport pentru surse 4K UHD.

Echipamentul pentru multiview ofera afisare pentru stream si SDI cu monitorizare audio, UMD si suport pentru lampa tally, monitorizare si avertizari pentru video, audio si metadata. De asemenea, are abilitatea de a afisa orice sursa de stream in orice pozitie pe toate ecranele.

SAM MV-800 asigura monitorizare pe intreg sistemul pentru a afisa pagini de web si statusuri pe ecran.

Nu in ultimul rand, integrarea pe partea de control permite monitorizarea dispozitivelor externe (cu alrme configurabile, afisabile pe ecran), controlul si recunoasterea alarmelor din panourile de hardware si software, protocoale pentru tally SAM sau de la alti producatori si control al panourilor de soft si hardware.

Esti interesat de produsele Snell Advanced Media? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!