SanDisk anunta lansarea lui X400 SSD, cel mai subtire SSD de 1TB din lume, insa asta nu este singura noutate a companiei.

X400 SSD este primul disc cu stare solida SATA M.2 cu o singura fata, avand grosimea de 1.5mm. A fost creat pentru pornire rapida si lansare de aplicatii, precum si pentru a avea o viata a bateriei prelungita.

SSD-ul X400 de 256GB a fost evaluat la o durata de viata de peste 5 ani cu o incarcatura de lucru de aproximativ 40GB/zi. Noul X400 SSD a obtinut fiabilitate si anduranta crescute prin implementarea tehnologiilor nCache 2.0 si DataGuard, precum si a unor mecanisme aditionale de corectie a erorilor.

Bazat pe a 6-a generatie a tehnologiei X3 de la SanDisk, noul SSD foloseste cu 90% mai putina energie decat un hard disk drive traditional. Aceasta performanta face din acesta solutia optima pentru antreprenori si pentru cei care au nevoie de un SSD de incredere pentru sisteme care sunt dezvoltate, in mare parte, pe teren.

SanDisk X400 SSD este disponibil in carcasa de 2.5″ la 128GB, 256GB, 512GB si 1TB.

Compania isi extinde gama de produse SSD si cu drive SSD portabil de inalta performanta, durabil si rezistent la apa. SanDisk Extreme 510 a fost creat pentru fotografii si cameramanii care au nevoie de o solutie de stocare ultrarapida si de incredere pe teren, fiind in format de buzunar, capitonat cu cauciuc si cu o rezistenta crescuta la apa si praf.

In plus, Extreme 510 este disponibil la capacitatea de 480GB si ofera viteze de transfer de pana la 430MB/s pentru acces rapid la fisiere video de mari dimensiuni sau la librarii foto, fiind de pana la 4 ori mai rapid decat un hard drive extern tipic.

Nu in ultimul rand, SanDisk aduce un upgrad la doua dintre cele mai populare modele ale companiei de flash drive. SanDisk Connect Wireless Stick este acum disponibil la o capacitate de 200GB in timp ce SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 poate fi achizitionat la o capacitate de 128GB, cu o viteza crescuta de transfer, ajungand pana la 150MB/s.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!