Producatorul nipon si-a prezentat cel mai nou microfon din gama: Sanken CS-M1, acesta stabilind noi standarde ale calitatii sunetului pentru microfoane de tip shotgun de mici dimensiuni.

Sanken sustine ca CS-M1 ofera o calitate audio exceptionala, cu directivitate precisa, indiferent daca este folosit in configuratie boom pole pentru filme sau montat pe aparate DSLR. Cu o lungime de numai 10cm si cantarind doar 57g, Sanken CS-M1 poate fi folosit in cele mai restrictive situatii pentru a capta cu fidelitate povestea.

Ca orice microfon de tip shotgun de la Sanken, este robust si fiabil, potrivit pentru o gama larga de aplicatii in care claritatea sunetului si respingerea sunetelor sunt cerinte critice. Designul noului Sanken CS-M1 asigura o rezistenta optima la umiditate si la schimbari adverse de temperatura. Microfonul este ideal pentru filmari cu el montat pe camera, fara a incomoda chiar si cele mai scurte obiective.

Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online pentru cele mai bune preturi: shop.o-video.ro.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!