Sigilarea acustica a castilor inchise, circumaurale, combinata cu designul usor si comfortabil, sunt semnele distinctive ale noii linii de casti dedicate segmentului de broadcast: Sennheiser 27 Series.

Noua linie de la Sennheiser este formata din HME 27 cu microfon electret, HMD 27 cu microfon dinamic si HMDC 27, care este echipat si cu tehnologie NoiseGard de reducere activa a zgomotului.

Toate castile din seria 27 se conformeaza directivelor EC in ceea ce priveste nivelul sunetului la locul de munca.

Spre deosebire de alte modele de pe piata cu design inchis, circumaural, castile Sennheiser 27 Series sunt usoare si compacte, oferind confort de-a lungul orelor de munca.

Sennheiser 27 SeriesBuretii moi au fost combinati cu banda “despartita” care se deschide automat atunci cand castile sunt puse, pentru a evita crearea de presiune in zona superioara a capului.

Pentru utilizatorii care prefera o banda pentru cap conventionala, este oferita o husa ce acopera cele doua benzi pentru a le uni intr-una singura.

Toate cele 3 modele sunt echipate cu o functie ActiveGard comutabila ce protejeaza comentatorul de izbucniri de zgomot. ActiveGard detecteaza varfurile de zgomot de peste 110dB si compreseaza imediat semnalul la 110dB, asigurand ca orice informatie transmisa poate fi perfect inteleasa.

Noile casti sunt echipate cu microfoane de inalta calitate create pentru a minimiza preluarea sunetelor nedorite din medii zgomotoase. HME 27 are un microfon condensator pre-polarizat cu model cardioid si frecventa de raspuns cuprinsa intre 40Hz si 20kHz.

In schimb, modelele HMD 27 si HMDC 27 beneficiaza de microfoane cu model hiper-cardioid cu o frecventa de raspuns aflata intre 40Hz si 18kHz.

Castile au o frecventa larga de raspuns, de la 8 la 18.000Hz si un THD sub 0.1% (masurat la 1kHz, 100dB SPL).

Noile HME 27, HMD 27 si HMDC 27 au devenit disponibile incepand cu septembrie 2016 si sunt alegerea ideala pentru comentatorii si cameramanii care lucreaza in medii zgomotoase.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!