Sennheiser ESFERA iti permite sa generezi si sa transmiti sunet 5.1 surround folosind doua cabluri audio standard.

Cat de impresionant si emotional suna o emisie sport care reuseste sa transmita spiritul si atmosfera stadionului pe care se desfasoara evenimentul? Atmosfera, totusi, este ceva ce te inconjoara, in timp ce majoritatea broadcasterilor trebuie sa se limiteze la echipamentul stereo conventional.

Solutia este ESFERA, un sistem surround creat de Sennheiser. Nu ai nevoie decat de microfonul SPM 8000 la  locul evenimentului si de unitatea de baza SBP 8000 in orice punct din cadrul procesului de productie ori post-productie inainte ca semnalul audio sa fie difuzat.

Formatul surprinzator de compact al unitatii de microfon, care ii ofera posibilitatea de montare optionala pe camera, permite folosirea acestuia si pentru interviuri pre si post eveniment, precum si diverse manevre in spatii inguste.

Sennheiser_EsferaSPM 8000 este pe cat de compact, pe atat de usor de instalat, acesta fiind de fapt format din doua microfoane condensatoare RF in matrice XY.

Beneficiind de tehnologia legendarei serii MKH, ofera un sunet natural si detaliat, fiind in acelasi timp rezistent la apa si robust, ceea ce il face alegerea ideala pentru utilizarea in aer liber.

SPM 8000 vine intr-un pachet complet, inclusiv cu o protectie impotriva vantului si cu accesorii de montare.

Unitatea de procesare are 19″ si este echipata cu un cip unic, capabil sa transforme un semnal audio stereo banal, asigurat de doua cabluri standard, intr-o experienta 5.1 completa, la o rata de sampling de 96 kHz.

SPB 8000 exceleaza prin designul clar si prin cele patru presetari selectabile care pot fi modificate prin intermediul interfetei Ethernet. Procesorul software permite definirea individuala a peisajului de sunet inconjurator prin intermediul interfetei PC.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!