X
    Categories: AudioNoutatiPro A/V & Cinema

Sennheiser introduce castile profesionale IE 800S

Sennheiser a anuntat lansarea unui nou model de casti cu acustica imbunatatita, falset uimitor si un bas rafinat, totul intr-un nou design: Sennheiser IE 800S.

Producatorul explica faptul ca noile casti sunt o versiune rafinata a Extra Wide Band (XXWB) de la Sennheiser. Drive-ul de 7mm ofera o imagine a sunetului deosebit de detaliata si realistica.

Noul model are incorporat sistemul de absorbtie DD2CA cu doua camere patentat de Sennheiser, ce neutralizeaza efectul de masking. Acest fenomen acustic apare din cauza ca urechea umana nu poate percepe sunete pe frecvente foarte inalte la un volum redus daca, in acelasi timp, se aud mai tare sunete pe o frecventa mai joasa.

Sistemul de absorbtie indeparteaza energia din rezonantele de mascare pentru a preveni varfuri nedorite, astfel incat se pot auzi chiar si cele mai fine nuante ale sunetului.

Pe langa cablul standard cu mufa de 3.5mm, noul Sennheiser IE 800S include conectori Pentaconn de 4.4mm precum si conectori balansati de 2.5mm. Pentru a usura curatarea, castile beneficiaza de doua plase de protectie, una pe earpad si una in duza.

Modelul IE 800S a fost creat pentru a oferi nu numai rezultate profesionale la cele mai inalte standarde, ci si un confort sporit, datorita varfurilor din spuma cu memorie viscoelastica si design ergonomic de la Comply ce sunt oferite la fiecare pereche. Varfurile asigura o potrivire personalizata in canalul auditiv, oferind astfel un confort excelent si o atenuare optimizata a zgomotului ambiental.

Castile Sennheiser IE 800S sunt disponibil pentru livrare incepand din noiembrie 2017. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

O-Video :bvyufdrtzxtcv