Sennheiser si Neumann au facut echipa la NAB Show 2016 pentru a demonstra Ambeo 3D audio 9.1 si pentru a lansa noi microfoane.

Cele doua companii producatoare de microfoane si accesorii au prezentat sistemul Ambelo 3D Plus Audio 9.1. Acesta beneficiaza de o selectie de monitoare audio Neumann si de o experienta de realitate virtuala inregistrata cu microfonul Sennheiser Ambeo VR.

sennheiser_mke_440-720x406La expozitia din Las Vegas, Sennheiser a lansat si microfonul stereo MKE 440 pentru aparate DSLR. MKE 440 foloseste un nou tip de aranjament stereo pentru a oferi un rezultat audio exceptional utilizatorilor de DSLR.

Sennheiser a mai oferit si un preview al noilor HandMic digital si MK 4 digital, cele mai noi produse rezultate din colaborarea cu specialistii in conversii A/D, Apogee. Noile microfoane au fost dezvoltate pentru utilizatorii care prefera sa inregistreze audio prin intermediul dispozitivelor inteligente.

Tot la NAB s-a facut si lansarea receptorului cu doua canale de camera Sennheiser EK 6042, care lucreaza cu transmitatoare atat digitale cat si analoage sau o combinatie intre ele.

Noile microfoane si boxe au fost gandite pentru jurnalismul mobil, ENG, cinematografie, DSLR-uri, live broadcasting, studiouri radio, monitorizare de studio 9.1 si pentru broadcast pe segmentul sportiv.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!