Adu-ti sistemul trepied de 75mm la un cu totul alt nivel cu sistemul de accesorii Sachtler Ace.

Din sistem fac parte o placa de baza, un matte box, un follow focus si montura pentru umar, acestea asigurand o versatilitate completa pentru proiecte profesionale, indiferent daca implica un DSLR sau o camera HDV.

Accesoriile Ace de la Sachtler au un design ergonomic, se asambleaza usor si beneficiaza de o inginerie germana robusta, oferind calitatea recunoscuta pe plan international a companiei Sachtler, la un raport excelent calitate/pret.

sachtler-ace-matte-boxAce Matte Box este produsul ideal pentru a minimiza reflexiile obiectivului, oferind spatiu pentru doua filtre 4×4 sau 4×5.65. Rama filtrului frontal este fixa, in timp ce rama filtrului din spate poate fi rotita cu pana la 90 de grade spre stanga sau spre dreapta.

Acest matte box contine doua inele de neopren de dimensiuni diferite ce pot fi usor modificate pentru a se potrivi colectiei de obiective detinute. In plus, vine cu un sistem de tije ajustabil pentru a putea fi adaptat diferitelor inaltimi ale obiectivelor.

Doua bare aditionale permit atasarea unei varietati de produse, cu o incarcatura de pana la 1kg.

sachtler-follow-focusSistemul de follow focus asigura controlul exact al obiectivului. Directia de rotatie se poate schimba in functie de diferite configuratii ale camerei si obiectivului. Pentru setarea distantei focale, sistemul vine echipat cu doua discuri interschimbabile ce pot fi usor indepartate si inlocuite.

sachtler-ace-base-platePlaca de baza din gama Ace este ajustabila pe inaltime, reprezentand platforma ideala pentru sistemele bazate pe tije de 15mm. Placa poate fi atasata direct pe camera. La nevoie, poate fi adaugat stopul anti-rotire pentru a impiedica intoarcerea aparatului sau a camerei, detaliu important mai ales in cazul unor DSLR-uri.

Placa Ace ofera stabilitate si flexibilitate, permitand o incarcatura de pana la 7kg, putand insa sa fie data jos usor pentru a se continua filmarea de pe umar.

sachtler-ace-shoulder-rigSuportul pentru umar din seria Sachtler Ace include manere pentru maini pentru a permite o solutie completa gata de filmare. Montura include un punct de contact solid si suport pentru filmari line fara trepied.

Cu manere ajustabile, suporturile pentru palme pot fi potrivite pe o montura universala.  Cele doua brate pot fi pozitionate in unghiuri diferite unul fata de celalalt pentru a fi apropiate sau departate. Montat pe un cap fluid, suportul pentru umar poate fi folosit si pentru pan&tilt.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!