Litepanels, unul dintre principalii producatori de lumini LED profesionale, propune un produs inovator pentru deplasari.

Primul lucru care surprinde la acest kit este cat de usoare sunt lampile, avand sub jumatate de kilogram fiecare si avand dimensiunea unei sticle de apa. Principalele trasaturi ale kitului sunt portabilitatea si flexibilitatea, usurand deplasarile si instalarile rapide.

Caliber 3-Light Kit este o solutie de iluminare ideala pentru webcasting si blogging, datorita dimensiunilor reduse, insa este dedicat totusi segmenului profesional, avand puterea necesara unor proiecte avansate.

Caliber este cel mai nou membru al premiatei familii de echipamente pe LED Fresnel, are o raza larga de focalizare si poate fi alimentat la priza sau cu baterii AA. Fiecare lampa asigura un rezultat focalizat comparabil cu un tungsten de 150W, necesitand insa doar 17W pentru a fi alimentat.

Dimensiunile compacte ale lampilor si rezultatul de intensitate mare transforma acest kit intr-un instrument de productie valoros la filmarile in aer liber.

Cantarind mai putin de 6 kg, fiecare kit contine 3 lampi Caliber, 3 seturi de adaptoare internationale pentru priza, 3 trepiede flexibile, filtre, un cap de trepied cu bila si un suport compact cu adaptor care mareste aria optiunilor de amplasare a luminilor.

Totul vine intr-o geanta personalizata, usor de costumizat, cu spatiu suplimentar de pastrare pentru baterii, obiective si alte accesorii.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!