Importanta alimentarii dispozitivelor este cruciala iar multitudinea optiunilor aduce un plus de valoare echipamentelor.

De aceea, noile posibilitati oferite de SmallHD pentru seriile de monitoare 500 si 700 sunt binevenite. Compania aduce sub lumina reflectoarelor 5 optiuni diferite de alimentare externa a monitoarelor, una pentru orice situatie.

Dispozitivele mai mari din linia de monitoare SmallHD, precum AC7 sau DP7, au avut inca de la inceput diverse optiuni de alimentare. Seriile 500 si 700 de monitoare on-camera beneficiau numai de suport pentru bateriile tip Canon LP-E6 si baterii tip Sony L pentru seria 700.

Acest neajuns este acum rezolvat cu urmatoarele optiuni:

Kitul DCA5 include o baterie dummy LP-E6, precum si un cablu D-Tap de 36inci (91cm) pentru conectarea monitorului la o sursa de alimentare D-Tap. Capatul cablului dinspre baterie este echipat cu un conector standard de tip barrel.

Kitul DCA5 LEMO pe D-Tap permite alimentarea monitorului prin intermediul unei conexiuni LEMO la un capat si un conector obisnuit D-Tap la celalalt capat. Acest kit este ceva ma scump, insa pentru cei care au mai multe dispozitive cu alimentare LEMO, asta nu ar trebui sa fie o surpriza.

Kitul Gold Mount Battery Bracket este necesar daca vrei sa montezi o baterie Anton Bauer la dimensiuni normale pe spatele unui monitor din seria 700. Din nou, o baterie dummy de tip LP-E6 face parte din pachet pentru a conecta bateria Anton Bauer la monitor. Acest aranjament este util pentru cei care incearca sa faca un monitor compact pentru regizor, insa este valabil exlusiv pentru seria 700.

Kitul pentru baterii cu V-Mount ofera tot ceea ce este nevoie pentru o asemenea alimentare. Este aproape acelasi aranjament ca versiunea Gold Mount, ceea ce inseamna ca vine cu o baterie dummy LP-E6.smallhd-700-gm-dca-kit-blogKitul DCA5 de tip Barrel pe alimentare AC, de fapt, nici macar nu ar trebui sa fie un accesoriu aditional, dar seriilor 500 si 700 le lipseste o intrare efectiva pentru alimentarea AC. SmallHD rezolva in acest fel problema pentru ca monitoarele sa poata beneficia de alimentare constanta.

Prin urmare, pe langa optiunile deja existente pentru alimentare, mai exact bateriile de tip Canon LP-E6, aceste kituri permit alimentarea monitoarelor din seriile 500 si 700 cu aproape orice sursa de putere existenta pe platouri.

Seria SmallHD 700 poate fi, de asemenea, incarcata cu baterii Sony L, ceea ce adauga pana la 7 optiuni de alimentare diferite pentru acest model.

Esti interesat de produsele SmallHD? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!