Sony Anycast Touch este o solutie integrata portabila ce incorporeaza comutare video si mixare audio cu display cu touch de inalta calitate.

Sony AWS-750 este dedicat celor care au nevoie de rezultate profesionale si mobilitate crescuta in zona de broadcasting si webcasting. In plus, asigura un raport excelent calitate-pret.

Asa cum era de asteptat de la Sony, Anycast Touch ofera o imagine incredibil de clara si detaliata pentru productii live. Designul all-in-one ajuta la minimizarea timpului de setare si ii permite echipamentului sa fie usor de mutat de la o locatie la alta.

Anycast Touch elimina necesitatea unitatilor de hardware necesare in mod normal pentru streaming-ul live profesional. Acesta include un comutator video, encoder media pentru streaming, recorder, mixer audio, titler, controler pentru controlul camerelor de la distanta si suporta mai multe monitoare.

Sony AWS-750 permite o mixare video impecabila intre mai multe surse video intr-o varietate de formate. Pot fi inregistrate pana la 10 ore, video si audio, pe SSD-ul intern, pot fi create si adaugate elemente grafice imaginii, camere PTZ (pan, tilt si zoom) conectate prin control la distanta, se pot aplica multiple efecte, inclusiv de tranzitie, pentru a imbunatati productia si, desigur, se poate face treaming instantaneu.

Aditional, un mixer audio cu 6 canale este oferit pentru o mixare audio seaparata.

Sony Anycast Touch asigura operatiuni usoare, intuitive, eliminand setarile complicate si procesele de ajustare a semnalului necesare in mod normal atunci cand sunt conectate diverse dispozitive. Utilizatorii pot, de asemenea, stoca informatiile de setare ale tuturor surselor video, precum intrarile camerelor, title data si efectele de tranzitie.

In plus, lista scenelor poate fi pregatita din timp, permitand utilizatorilor sa schimbe pur si simplu scenele in timpul unui eveniment cu o singura apasare.

Masurand doar 415 × 95 × 336 mm si cantarind in jur de 6.5 kg, statia este indeajuns de compacta incat sa fie carata cu usurinta, dar are toate trasaturile profesionale necesare pentru productia de continut live.

Compatibilitatea este ridicata si sunt mai putine probleme potentiale de hardware avand in vedere ca mixerul audio, comutatorul video si monitorul sunt integrate intr-un singur sistem.

Sistemul are multe functii integrate, salvand timp pretios si efort atunci cand este instalat sau, dimpotriva, impachetat la finalul unei productii.

In plus, Sony Anycast Touch permite ca un numar de camere, solutii de stocare a continutului si hardware aditional sa fie conectate pentru a intruni necesitatile fiecarui utilizator in parte. Astfel, solutia poate fi folosita pentru a transmite diverse evenimente live, pentru web streaming si pentru stocare dupa editarea post-productie.

Datorita firmware-ului V2.0, capabilitatile de streaming au fost inbunatatite cu setari avansate pentru a putea sustine cele mai noi standarde de streaming si pentru ca VISCA pe IP sa permita controlul camerelor conectate la IP.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.

No more articles
Lasati-ne un mesaj!