X
  Categories: NoutatiPromotii

Sony cashback pentru accesorii

Campania de iarna 2017-2018 Sony Cashback ofera bani inapoi cumparatorului final pentru achizitionarea de accesorii dedicate familiilor de camere FS5 si FS7, alaturi de camere. Mai exact, la achizitionarea de accesorii profesionale Sony in valoare de minim 250 euro cu unul dintre camcorderele PXW-FS5 si PXW-FS5K, valoarea returnata este de 250 euro. De asemenea, la achizitionarea de accesorii profesionale Sony in valoare de minim 450 euro alaturi de una dintre camerele PXW-FS7, PXW-FS7M2 si PXW-FS7M2K, ii vor fi returnati clientului 450 euro.

Promitia este valabila incepand cu data de 1 decembrie 2017 si se incheie la 31 martie 2018. Pentru a fi eligibile, produsele trebuie achizitionate in aceasta perioada. Cererea online de recupereare a banilor se poate depune pana la 30 aprilie 2018.

Pentru a se putea inscrie in promotie cumparatorul trebuie sa aiba domiciliul si un cont bancar intr-una din tarile urmatoare: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Slovenia, Slovacia, Spania, Suedia si Ungaria.

Pasi pentru participare:

 1. Cumpara una dintre camere si accesoriile eligibile in perioada mai sus mentionata (pe aceeasi factura);
 2. Scaneaza factura;
 3. Fa o poza cu numarul de serie inscriptionat pe produs;
 4. Sa ai la indemana detaliile contului bancar;
 5. Da clic aici pentru a completa formularul de participare;
 6. Vei primi pe parcursul procesului:
  1. Un cod de inregistrare ce incepe cu 147091… (format din 13 cifre);
  2. Un mail de confirmare in care se specifica daca cererea este corecta sau trebuie reintrodusa cu mai multe informatii;
  3. Daca cererea este acceptata, vei primi o confirmare ca banii vor fi transferati in scurt timp in contul specificat.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cele mai bune preturi.

O-Video :bvyufdrtzxtcv