Campania de vara Sony Cashback ofera bani inapoi pentru camerele Sony PXW-FS5, PXW-FS5K, PXW-FS7, PXW-FS7M2, PXW-FS7M2K atunci cand sunt cumparate impreuna cu un adaptor E-mount pentru obiective.

Campania se aplica pentru produsele eligibile achizitionate in perioada 1 iulie-30 septembrie 2017. Cererile pentru returnarea banilor se pot depunde pana la 31 octombrie 2017 si in limita a 30 de zile de la achizitionarea echipamentului.

Suma returnabila este de 350 euro. Promotia are o limita de 3 cereri de cashback per client.

Pentru a se putea inscrie in promotie cumparatorul trebuie sa aiba domiciliul si un cont bancar intr-una din tarile urmatoare: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Slovenia, Slovacia, Spania, Suedia si Ungaria.

Cererile vor fi completate online la www.pro.sony.eu/promotions si va fi necesara atasarea facturii pentru a demonstra achizitia, precum si o fotografie cu numarul de serie al echipamentului. Daca o cerere este completata incorect sau incomplet, aceasta va fi respinsa iar utilizatorul va fi notificat, specificandu-se motivul respingerii. Utilizatorul are apoi la dispozitie 10 zile pentru a completa sau corecta informatiile.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cele mai bune preturi la produsele Sony.

Vezi si promotia de cashback pentru Sony PXW-X70!

No more articles
Lasati-ne un mesaj!